skiouros82
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μας τσάκισε ο covid
- Ταξίδι-Όνειρο
- japan me cherry blossom
εννοουσα το taj mahal στην παυλου μελα ,οτι εχει κλεισει.
Ναι, συγγνωμη, μετα καταλαβα τι εννοουσες (καιω καρβουνο τελευταια!).εννοουσα το taj mahal στην παυλου μελα ,οτι εχει κλεισει.
είναι όντως τόσο καυτερό? μου το έχουν παινέψει φίλοι από θεσ/νίκη αλλά ούτε εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα τα καυτερά... δε θα μπορέσω να φάω δηλαδή?Δεν το ηξερα το Ταζ Μαχαλ, απλα ηταν μαζι με τα αλλα στην ιστοσελιδα που βρηκα (το εσβησα τωρα). Εγω εννοουσα το Ναργκις, κοντα στο Ινδονησιακο Ματαχαρι. Ειναι πολυ χωμενο αυτο του κεντρου, δεν φαινεται απο τον δρομο. Εμενα δεν μου αρεσε το φαγητο (απο διακοσμηση ειναι σουπερ), γιατι δεν τρωω καυτερα. Ομως οι υπολοιποι της παρεας ενθουσιαστηκαν.
Νομιζω οτι δεν θα μπορεσεις να φας. Τωρα βεβαια μη σε παρω και στο λαιμο μου, μια δοκιμη θα σε πεισει. Εγω παντως για να καταλαβεις, την εβγαλα με κατι πιτακια (ηταν τα μονα που δεν εκαιγαν)είναι όντως τόσο καυτερό? μου το έχουν παινέψει φίλοι από θεσ/νίκη αλλά ούτε εμένα μου αρέσουν ιδιαίτερα τα καυτερά... δε θα μπορέσω να φάω δηλαδή?
εχω παει αλλα εχει περασει αρκετος καιρος..ξερω οτι στο πανοραμα υπαρχει ενα αργεντινικο ,το el toro. εχει παει κανεις να μας πει εντυπωσεις?
εχω ακουσει για αυτο!τωρα που λες και εσυ οτι σου αρεσε, λεω να το τιμησω!!!Να προσθέσω 2 ακόμα που επισκέφθηκα πρόσφατα και μου άρεσαν πολύ?
Pepe Nero: ιταλικό στη Γλυφάδα. Πεντανόστιμα πιάτα, αλλά λίγο τσιμπημένο.
εχω ακουσει για αυτο!τωρα που λες και εσυ οτι σου αρεσε, λεω να το τιμησω!!!