Ως Αργυρουπολιτης, θα σ προτεινα 2 ζαχαροπλαστεια απο Ηλιουπολη, Polaroid και Αναστασια!Καλό ζαχαροπλαστείο από Αργυρούπολη έως Παγκράτι (Αργυρούπολη, Άλιμο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Άγιο Ιωάννη, Παγκράτι) για να παραγγείλω τούρτα για τον σύντροφό μου που έχει γενέθλια;
Έχει κανείς δοκιμάσει την Τούλα στο Παγκράτι;
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Και εγώ Αργυρουπολίτισσα είμαι αλλά δεν τα γνώριζα (σπάνια γλυκά απ'έξω)! Θα ρωτήσω σε όλαΩς Αργυρουπολιτης, θα σ προτεινα 2 ζαχαροπλαστεια απο Ηλιουπολη, Polaroid και Αναστασια!
Καθαρα για θεμα τουρτας . Αν θες κατι πιο παραδοσιακο σε σιροπιαστα (αυτα ειναι τα δυνατα του) τοτε στον Μπιγιακη στην Αργυρουπολη!
Έχουμε παρει για παιδικο παρτυ από τον Γαλυφιανακη, είχε πολυ καλη ποιοτητα και τιμήΚαλό ζαχαροπλαστείο από Αργυρούπολη έως Παγκράτι (Αργυρούπολη, Άλιμο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Άγιο Ιωάννη, Παγκράτι) για να παραγγείλω τούρτα για τον σύντροφό μου που έχει γενέθλια;
Τούλα έχει καλή φήμη, δεν έχω δοκιμάσει όμως ποτέ.Καλό ζαχαροπλαστείο από Αργυρούπολη έως Παγκράτι (Αργυρούπολη, Άλιμο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Άγιο Ιωάννη, Παγκράτι) για να παραγγείλω τούρτα για τον σύντροφό μου που έχει γενέθλια;
Υπάρχει ακόμη το Τούλα;Παλαιότερα ήταν πολύ καλό.Τώρα δεν ξέρω και δεν έχω δοκιμάσει.Πιθανόν να εξακολουθεί να είναι καλό.Καλό ζαχαροπλαστείο από Αργυρούπολη έως Παγκράτι (Αργυρούπολη, Άλιμο, Ηλιούπολη, Δάφνη, Άγιο Ιωάννη, Παγκράτι) για να παραγγείλω τούρτα για τον σύντροφό μου που έχει γενέθλια;
Ναι αμέ.Υπάρχει ακόμη το Τούλα;
Του αξιζει του herve το αστερακι ! Εξαιρετικο το επισκεφθηκα προσφατα. Ειναι ανταξιο των προσδοκιων!Ανακοινώθηκαν τα Michelin για φέτος.
Οδηγός Michelin: Το Delta κρατάει τα δύο αστέρια - 11 εστιατόρια με 1 αστέρι και 19 ακόμα προτεινόμενα
Ανω των προσδοκιών θα έλεγα εγώ!Του αξιζει του herve το αστερακι ! Εξαιρετικο το επισκεφθηκα προσφατα. Ειναι ανταξιο των προσδοκιων!