karfitsa
Member
Αυτο που ρωταει ειναι αν η πτηση σου σου θα εχει ανταποκριση σε καποια πολη των ΗΠΑ,για να πας σε καποια αλλη χωρα....
Aπόσο θυμάμαι υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης της αίτησης πριν και μετά την έγκρισή της όπου μπορείς να αλλάξεις κάποια στοιχεία μεταξύ των οποίων και η διεύθυνση που θα μένεις. Τα βασικά στοιχεία δεν αλλάζουν αν γίνουν λάθη, μόνο διεύθυνση, email..Επισης κοιταγα λιγο τις ερωτησεις της ESTA και αφου πατησεις οχι στη διαμετακομιση σου βγαζει να δηλωσεις την διευθυνση που θα μενεις το θεμα ειναι αν υποθεσουμε κλεισω ενα ξενοδοχειο για να εχω να δηλωσω στην αιτηση και μετα το αλλαξω θα εχω προβλημα; Θα θεωρηθει ψευδες στοιχειο;
ευχαριστωωω και εκει που λεει για τη διευθυνση και τα σχετικα εδω που δεν ειμαστε America και δεν εχουμε αριθμο διαμερισματος τι βαζουμε; Το αφηνουμε κενο;Aπόσο θυμάμαι υπάρχει δυνατότητα ενημέρωσης της αίτησης πριν και μετά την έγκρισή της όπου μπορείς να αλλάξεις κάποια στοιχεία μεταξύ των οποίων και η διεύθυνση που θα μένεις. Τα βασικά στοιχεία δεν αλλάζουν αν γίνουν λάθη, μόνο διεύθυνση, email..
joan,αν πατησεις πανω στο ? σου βγαζει τις απαντησεις που χρειαζεσαι...ευχαριστωωω και εκει που λεει για τη διευθυνση και τα σχετικα εδω που δεν ειμαστε America και δεν εχουμε αριθμο διαμερισματος τι βαζουμε; Το αφηνουμε κενο;
In the Apartment Number field, enter apartment, suite, unit, or other, as appropriate. Do not include the city and state in this field. Apartment number is optional to complete the application.joan,αν πατησεις πανω στο ? σου βγαζει τις απαντησεις που χρειαζεσαι...
https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e2s1In the Apartment Number field, enter apartment, suite, unit, or other, as appropriate. Do not include the city and state in this field. Apartment number is optional to complete the application.
Αυτο λεει εκει τι βαζετε βρε παιδια σε εναν οροφο μενω απλα... που το λεει στο ερωτηματικο να το βαλω απο κατω...
το ειχα και στα ελληνικα. Ναι τωρα καταλαβα πως στα ερωτηματικα μεσα λεει και ποια ειναι απαραιτητα για τη συμπληρωση της αιτησης και ποια οχι. Ευχαριστω για την υπομονη και για τις απαντησεις σας! απλως ειμαι such a control freak που δεν θελω να μου απορριφθει η αιτηση!https://esta.cbp.dhs.gov/esta/application.html?execution=e2s1
Κατ'αρχην,μπορεις να επιλεξεις τα ελληνικα σαν γλωσσα,οποτε καταλαβαινεις καλυτερα τις διευκρινησεις.
Εκει λεει και στα αγγλικα και στα ελληνικα οτι ειναι προαιρετικο(optional) να συμπληρωθει ο αριθμος διαμερισματος.