arabickostas
Member
Το οτι εσύ κάνεις ηλεκτρονική αίτηση 24/7 δε σημαίνει ότι και η υπηρεσία που την επεξεργάζεται δουλεύει αυτές τις ώρες.... 100% αναμένεις λόγω Σαββκου!!
Που το άκουσες αυτό; Παραπληροφόρηση!..πρεπει οπωςδηποτε να ληγουν σε 6 μηνες για να μου εγκρινουν την ΕΣΤΑ?
Ακριβώς!Τέλεια!!!
Αρα αυτο που χρειαζεται για να βγαλεις εστα ειναι μονο το νεο διαβατηριο ????
αρα η σειρα ειναι
1> Βγαζω νεο διαβατηριο
2> Κανω αιτηση για ΕΣΤΑ και αν εγκριθει
3> εισητηρια
4> ξενοδοχειο
Kαλησπέρα,2) Αυτο που με αγχωνει ειναι το διαβατηριο. Τα δικα μας διαβατηρια εχουν ληξει , οποτε θα πρεπει να βγαλουμε καινουργια.....θα εχω προβλημα που θα εχουν διαρκεια 5 χρονων ή πρεπει οπωςδηποτε να ληγουν σε 6 μηνες για να μου εγκρινουν την ΕΣΤΑ?
Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ. Νέα Υόρκη σου ρχομαιιιιιιιιιιιιι......Εγώ γιατί νομίζω ότι δεν πρέπει να τις βλέπει ανθρώπινο μάτι αυτές τις αιτήσεις;Όλα είναι στον "αυτόματο"...κομπιούτερ τις επεξεργάζεται.
Ισως κάποιες ελαχιστες αιτήσεις να τις βλέπουν πάλι και μακάρι να είναι του φίλου μας και να είναι θετική.
@max1990 Μπήκες στο σύστημα για να επαναφέρεις την αίτηση η περιμένεις μειλ;
https://help.cbp.gov/app/answers/de...do-i-know-if-my-esta-application-was-approved
Ορίστε άξιζε η αναμονή ! Καλη διαμονή !!Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΓΚΡΙΘΗΚΕ. Νέα Υόρκη σου ρχομαιιιιιιιιιιιιι......
Οπωσδήποτε θα τα δω....Μπράβο
Οτι άλλο θέλεις για την διαμονή σου,υπάρχουν αρκετά θέματα,στο φόρουμ.
Έτσι για να κάνουμε και λίγο χιούμορ... Η κοπέλα σου έχει κανονίσει το δικό της ESTA ή σε ενδιέφερε μόνο το δικό σου ?Οπωσδήποτε θα τα δω....