Dr Snoopy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν.Ζηλανδία
Σαπουνάκια μόνο από τόπους μακρινούς και "μαγικούς"
Last edited:
Το zealots of nature το βρήκες σε τόπο μακρινό; Πάντως ελληνική εταιρεία είναι!Σαπουνάκια από τόπους μακρινούς και "μαγικούς" View attachment 368947
Mια υποθεση κανωΣτο αρθρο που μπηκε παραπανω ωστοσο εχει και σεξουαλικα βοηθηματα.. ποιο ξενοδοχειο τα εχει στο δωματιο......?
Ναι Ελληνική είναι,το γράφει και στην πίσω πλευρά,αλλά εμένα μου θυμίζει ένα ταξίδι μου στο Νότιο ημισφαίριο,εκεί που το βρήκαΤο zealots of nature το βρήκες σε τόπο μακρινό; Πάντως ελληνική εταιρεία είναι!
Οι εραστές της γνωστής «ράτσας» δεν έχουν αυτή τη απορία.
Πραγματικά ώρες ώρες απορώ.
Εν τω μεταξύ θεωρώ το πιγκάλ ο, τι πιο σιχαμενο (μετά τις κατσαρίδες), δεν έχω καν σπίτι μου, δε μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται κάποιος να καβατζωσει ένα πιγκάλ!
Και μάλιστα πολύ καλή ποιοτικά.Το zealots of nature το βρήκες σε τόπο μακρινό; Πάντως ελληνική εταιρεία είναι!
Αυτες που φερνουμε μαζι δεν ειναι παντα τοσο καλες οσο των ξενοδοχειων, πχ με κορδονακι, τρυπουλες αερισμου.Εγώ πάντως πάντα παίρνω τη σακούλα για το laundry (για να βάζω μέσα τα άπλυτα) - όσο υπάρχουν ακόμα (πλαστικό). Σπανίως θυμάμαι να πάρω μαζί μου ...
κλαιωωωω!!!! χαχαχα!!!Mια υποθεση κανω
View attachment 368948