Και εγω αυτο ηξερα για αυτο μου εκανε εντυπωση.Ναι η visa της είναι multiple entrances με συνολική διάρκεια διαμονής 90 μέρες (μετρησαμε τις μέρες και μας καλύπτει). Όσον αφορά την άδεια διαμονής,σε επικοινωνία μου τοσο με δικηγορικό γραφείο εξειδικευμένο στο μεταναστευτικό όσο και με τμήμα ελέγχου διαβατηρίων της αστυνομίας με ενημέρωσαν ότι η κάρτα διαμονής (όχι η προσωρινή βεβαίωση που σου δίνουν μέχρι να πάρεις την άδεια διαμονής) έχει την ίδια ισχύ με την θεώρηση, δηλαδή αντιμετωπίζεται ως "ευρωπαϊκό διαβατήριο" . Με τους μόνους που δεν μπορώ να επικοινωνήσω είναι και οι πλέον αρμόδιοι, δηλαδή το ΥΠ.ΕΣ. στο οποίο δεν απαντάει κανείς στο τηλεφωνικό κέντρο...
Με τα γραφεια ΥΠ.ΕΣ και ΚΕΑ, διευθυνσεις Περιφερειων κλπ δεν μπορεις να συνενοηθεις τηλεφωνικα, σε ΚΕΑ κ Περιφερειες για την ακριβεια ουτε με φυσικη παρουσια ειναι ευκολο να συννενοηθεις...
Προσωπικα για αυτο ακριβως τον λογο προσπαθω να απανταω σε τετοια θεματα μεσω φορουμ για να αποφυγει κοσμος την ταλαιπωρια που ειχα αντιμετωπισει εγω προσπαθωντας να βγαλω ακρη.