• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

ΗΠΑ >Ερώτηση σχετικά με διαβατήριο για ΗΠΑ..

knightwish

Member
Κερδισα ενα ταξιδι για αμερικη αλλα δεν εχς διαβατηριο και το χρειαζομαι σε 3 μερες αλλα απο την υπηρεσια μου λενε οτι χρειαζεται μια εβδομαδα για να εκδοθει!!!!Ομως χανω το ταξδι γιατι σαββατο βραδυ πεταω...τι να κανω????

Borealis

Member
Κερδισα ενα ταξιδι για αμερικη αλλα δεν εχς διαβατηριο και το χρειαζομαι σε 3 μερες αλλα απο την υπηρεσια μου λενε οτι χρειαζεται μια εβδομαδα για να εκδοθει!!!!Ομως χανω το ταξδι γιατι σαββατο βραδυ πεταω...τι να κανω????[/quote]

Πολλά τάματα στον άγιο και όνειρα ότι θα ξαναέχεις τέτοια ευκαιρία...

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Να υποθέσω ότι δεν έχεις ούτε ESTA, ούτε βίζα.
Άρα, υπολόγισε ότι εκτός από διαβατήριο χρειάζεσαι οπωσδήποτε και άδεια ESTA. Η ηλεκτρονική συμπλήρωση για την απόκτηση της συγκεκριμένης άδειας πρέπει να γίνει τουλάχιστον 72 ώρες πριν το ταξίδι.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλά τι σόι διαγωνισμός είναι αυτός που προϋποθέτει ότι έχεις διαβατήριο και ESTA?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Βασικα αν δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις γινεται να μεταβιβαστει στο ονομα μου; Μην παει χαμενο, γι αυτο το λεω...

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Καλά τι σόι διαγωνισμός είναι αυτός που προϋποθέτει ότι έχεις διαβατήριο και ESTA?
Καλα τα λες ...καλα εσενα σε ειδοποιησαν οτι κερδισες 3 μερες πριν την πτηση?:shock:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Καλα τα λες ...καλα εσενα σε ειδοποιησαν οτι κερδισες 3 μερες πριν την πτηση?:shock:
Όχι, δεν τον ειδοποίησαν 3 μέρες πριν. Το είχαν πει πολύ πιο μπροστά ότι πρέπει να έχεις διαβατήριο (φυσικά) και να κινήσεις τη διαδικασία για το ESTA. Όμως, ο τυχερός, μάλλον δεν πίστευε ότι θα κερδίσει κι έτσι δεν έπραξε τα δέοντα.

(Υποθέτω ότι ο διαγωνισμός ήταν αυτός που έτρεχε για 2 βδομάδες στην τηλεόραση του Σκάι - ταιριάζουν οι ημερομηνίες).

tasitos

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΧΙΛΗΣ
Στην Βιέννη που ζω υπάρχει μια υπηρεσία εξπρές διαβατήριο.Το πέρνεις την επόμενη ημέρα και κοστίζει επιπλέον 100 ευρώ.Δεν ξέρω αν υπάρχει και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο.Καλή τύχη!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Στην Βιέννη που ζω υπάρχει μια υπηρεσία εξπρές διαβατήριο.Το πέρνεις την επόμενη ημέρα και κοστίζει επιπλέον 100 ευρώ.Δεν ξέρω αν υπάρχει και στην Ελλάδα κάτι τέτοιο.Καλή τύχη!
Πλακα κανεις ετσι;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα