jousis
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Όλα
Χαιρετώ τους θαμώνες (και μη...άντε)
Θα κάνω ένα ταξίδι Ιαπωνία για 20 ημέρες και έχω 2 ερωτήσεις για όσους έχουν πάει.
Α) Σε ποια μουσεία μπορώ να βρω ukiyo-e έργα ;
Δεν έχω δει από κοντά παρά μόνο έργα των Hiroshige κ Harunobu οπότε ότι και να πετύχω καλό είναι J
Β) Υπάρχει κάποιο μουσείο με αξιόλογη συλλογή από έργα Japonisme;
Πέρα από αυτά, θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις σας για το πρόγραμμα:
·Μέρα 1: Άφιξη στο Τόκυο, απογευματάκι.
·Μέρα 2 : Τόκυο το πρωί, απόγευμα πτήση για Fukuoka
·Μέρες 3-5: Fukuoka
με εκδρομές Kumamoto*, Asosan, Beppu,Dazaifu
·Μέρα 6 : Miyajima
·Μέρες 7-12 : Osaka
με εκδρομές Kyoto*, Takayama, Kanazawa*, Nara, Hikone, Iwakuni
·Μέρα 13 : Koyasan
·Μέρες 14-21: Τόκυο
με εκδρομές Kamakura, Matsushima/Shiogama*, Matsumoto, Nikko, Hakone
·Μέρα 22: Αναχώρηση το βράδυ , οπότε όλη η ημέρα θα είναι ψώνια στο Τόκυο J
Ενδιαφερόμαστε πολύ για τέχνη, μοντέρνα κουλτούρα και γαστρονομία και λιγότερο για ναούς, πολεμικά αξιοθέατα (hiroshima) και λίστες ταξιδιωτικών οδηγών. Μας αρέσουν τα ταξίδια με τρένα και θα πάρουμε JR green pass 21 ημερών.
Οι εκδρομές που γράφω είναι ρευστές. Επιλέγουμε πόλεις «βάσεις» και κάνουμε ημερήσιες εκδρομές ανάλογα με το τι μας καπνίσει τελευταία στιγμή (εμάς και τις κερασιές). Μπορεί δηλαδή να πάμε 2 μέρες (από Οσάκα) στο Κυότο , αλλά μπορεί και την 1η φορά που θα πάμε να μπουχτίσουμε και να μην ξαναπάμε. Ομοίως, ενώ έχω στην «λίστα» το Asosan μπορεί να μην πάμε. Οι μόνες εκδρομές που θέλουμε οπωσδήποτε να πάμε, είναι με *.
Από ότι καταλάβατε, οι μέρες 7-12 είναι για εξαντλητικό kuidaore by night και τα πρωινά θα είναι εκδρομές. Δεν έχουμε σκοπό να επισκεφτούμε πολλά πολλά στην Οσάκα την ημέρα.
Δυστυχώς οι μέρες στο Τόκυο είναι λίγες οπότε δεν μας βλέπω να κάνουμε πάνω από 2-3 εκδρομές.
Ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει ακόμα οπότε προλαβαίνετε να μας αλλάξετε γνώμη. Αεροπλάνα έχουν κλείσει (29/3-19/4). Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά θέματα, οπότε μην κουραστείτε να γράψετε τα ίδια (για εσάς το λέω, εμένα χαρά μου ! ).
男伊達 άργησες ήδη να απαντήσεις...μετράω καθυστερήσεις !!!
Θα κάνω ένα ταξίδι Ιαπωνία για 20 ημέρες και έχω 2 ερωτήσεις για όσους έχουν πάει.
Α) Σε ποια μουσεία μπορώ να βρω ukiyo-e έργα ;
Δεν έχω δει από κοντά παρά μόνο έργα των Hiroshige κ Harunobu οπότε ότι και να πετύχω καλό είναι J
Β) Υπάρχει κάποιο μουσείο με αξιόλογη συλλογή από έργα Japonisme;
Πέρα από αυτά, θα ήθελα να ακούσω και τις απόψεις σας για το πρόγραμμα:
·Μέρα 1: Άφιξη στο Τόκυο, απογευματάκι.
·Μέρα 2 : Τόκυο το πρωί, απόγευμα πτήση για Fukuoka
·Μέρες 3-5: Fukuoka
με εκδρομές Kumamoto*, Asosan, Beppu,Dazaifu
·Μέρα 6 : Miyajima
·Μέρες 7-12 : Osaka
με εκδρομές Kyoto*, Takayama, Kanazawa*, Nara, Hikone, Iwakuni
·Μέρα 13 : Koyasan
·Μέρες 14-21: Τόκυο
με εκδρομές Kamakura, Matsushima/Shiogama*, Matsumoto, Nikko, Hakone
·Μέρα 22: Αναχώρηση το βράδυ , οπότε όλη η ημέρα θα είναι ψώνια στο Τόκυο J
Ενδιαφερόμαστε πολύ για τέχνη, μοντέρνα κουλτούρα και γαστρονομία και λιγότερο για ναούς, πολεμικά αξιοθέατα (hiroshima) και λίστες ταξιδιωτικών οδηγών. Μας αρέσουν τα ταξίδια με τρένα και θα πάρουμε JR green pass 21 ημερών.
Οι εκδρομές που γράφω είναι ρευστές. Επιλέγουμε πόλεις «βάσεις» και κάνουμε ημερήσιες εκδρομές ανάλογα με το τι μας καπνίσει τελευταία στιγμή (εμάς και τις κερασιές). Μπορεί δηλαδή να πάμε 2 μέρες (από Οσάκα) στο Κυότο , αλλά μπορεί και την 1η φορά που θα πάμε να μπουχτίσουμε και να μην ξαναπάμε. Ομοίως, ενώ έχω στην «λίστα» το Asosan μπορεί να μην πάμε. Οι μόνες εκδρομές που θέλουμε οπωσδήποτε να πάμε, είναι με *.
Από ότι καταλάβατε, οι μέρες 7-12 είναι για εξαντλητικό kuidaore by night και τα πρωινά θα είναι εκδρομές. Δεν έχουμε σκοπό να επισκεφτούμε πολλά πολλά στην Οσάκα την ημέρα.
Δυστυχώς οι μέρες στο Τόκυο είναι λίγες οπότε δεν μας βλέπω να κάνουμε πάνω από 2-3 εκδρομές.
Ξενοδοχεία δεν έχω κλείσει ακόμα οπότε προλαβαίνετε να μας αλλάξετε γνώμη. Αεροπλάνα έχουν κλείσει (29/3-19/4). Έχω διαβάσει όλα τα σχετικά θέματα, οπότε μην κουραστείτε να γράψετε τα ίδια (για εσάς το λέω, εμένα χαρά μου ! ).
男伊達 άργησες ήδη να απαντήσεις...μετράω καθυστερήσεις !!!
Last edited by a moderator: