• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τουρκία Ερώτηση για πτήση για να μην τρέχω σαν τον τρελό.

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ρε παιδιά λέω να πάω κατά Κωνσταντινούπολη μεριά για άλλη μια φορά κατά Απρίλη μεριά και μάλλον θα κλείσω με Pegasus Airlines...αν και αν κλείσω τώρα με Αegean βγαίνει τα ίδια λεφτά. Ενώ με την Pegasus θα πρέπει να αλλάξω αεροπλάνο στην Σμύρνη.

Έχω 2 επιλογές...φτάνω Σμύρνη 2 το μεσημέρι και στα καπάκια 2.55 φεύγει αεροπλάνο για Πόλη.

Να περιμένω έως και τις 6.15 το απόγευμα για να μην γίνει καμιά στραβή.

PS: η εταιρεία αυτή έχει υπηρεσία για τις αποσκευές για να μην κάνω διπλό check in.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ρε παιδιά λέω να πάω κατά Κωνσταντινούπολη μεριά για άλλη μια φορά κατά Απρίλη μεριά και μάλλον θα κλείσω με Pegasus Airlines...αν και αν κλείσω τώρα με Αegean βγαίνει τα ίδια λεφτά. Ενώ με την Pegasus θα πρέπει να αλλάξω αεροπλάνο στην Σμύρνη.

Έχω 2 επιλογές...φτάνω Σμύρνη 2 το μεσημέρι και στα καπάκια 2.55 φεύγει αεροπλάνο για Πόλη.

Να περιμένω έως και τις 6.15 το απόγευμα για να μην γίνει καμιά στραβή.

PS: η εταιρεία αυτή έχει υπηρεσία για τις αποσκευές για να μην κάνω διπλό check in.
Αν η Aegean είναι στα ίδια λεφτά και με το ίδιο χάλια ώρες, γιατί να πετάξεις με την Pegasus κι όχι απευθείας με την Aegean?

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αν η Aegean είναι στα ίδια λεφτά και με το ίδιο χάλια ώρες, γιατί να πετάξεις με την Pegasus κι όχι απευθείας με την Aegean?
Γιατί δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω η όχι. Θα ξέρω τον άλλο μήνα και οι τελευταίες θέσεις saver που είδα στην Aegean θα έχουν κάνει φτερά. Αν δεν πάω Πόλη λέω να πάω Λοζάνη.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Για κοιτα μηπως μπορεις να κλεισεςι το 6.15 και αν φθανεις εγκαιρως και αν υπαρχουν θεσεις -εφοσον εχεις χειραποσκευη μονο- μπαινεις στην πτηση των 2.55.
Ρωτα τους αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Γιατί δεν ξέρω ακόμα αν θα πάω η όχι. Θα ξέρω τον άλλο μήνα και οι τελευταίες θέσεις saver που είδα στην Aegean θα έχουν κάνει φτερά. Αν δεν πάω Πόλη λέω να πάω Λοζάνη.
Δεν είναι δεδομένο αυτό, μπορεί εν τω μεταξύ να βγάλουν κάποια προσφορά με extra θέσεις (μπορεί και όχι, βέβαια). Περίμενε μέχρις ώτου ξέρεις, και τότε ψάχνεσαι με pegasus κλπ.
Στο δια ταύτα, εφόσον η pegasus προσφέρει connecting δρομολόγια (και οι πτήσεις σου είναι στο ίδιο εισητήριο κι όχι σε διαφορετικά), βγάλε με το πρώτο connection. Αν αργήσουν στο Αθήνα - Σμύρνη, είναι υποχρεωμένοι να σε μεταφέρουν μόνοι τους στο επόμενο Σμύρνη - Κων/νούπολη (υπό την προϋπόθεση ότι θα υπάρχουν ελέυθερες θέσεις).
Αλλά όλα αυτά τα βλέπεις όταν έρθει η ώρα να κλείσεις. Ποιός ξέρει, μπορεί ακόμα και να γκρεμιστεί κανας φούρνος και να βγάλουν προσφορές οι Τουρκικές....

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Για κοιτα μηπως μπορεις να κλεισεςι το 6.15 και αν φθανεις εγκαιρως και αν υπαρχουν θεσεις -εφοσον εχεις χειραποσκευη μονο- μπαινεις στην πτηση των 2.55.
Ρωτα τους αν μπορεις να κανεις κατι τετοιο.
Όπα σωστό και αυτό. Πάντα με χειραποσεκυή το κλασικό τρόλει με ρόδες χρόνια τώρα!!! :D

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
. Ποιός ξέρει, μπορεί ακόμα και να γκρεμιστεί κανας φούρνος και να βγάλουν προσφορές οι Τουρκικές....
Προσφορά οι Τουρκικές;;;Τι:;; Τρεχάτε για μπουρέκια...κάνει προσφορές αυτή η εταιρεία;:bleh:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα