mourohavlos
Member
Που την είδες αυτήν την τιμή?Eπίσης, για ποιες ημερομηνίες μιλάς; Εγώ βρίσκω για Ιούλιο από 472/ατομο πήγαινελα.
Μήπως είναι με low cost (scoot κλπ.) που δεν περιλαμβάνουν αποσκευές κλπ.?
Που την είδες αυτήν την τιμή?Eπίσης, για ποιες ημερομηνίες μιλάς; Εγώ βρίσκω για Ιούλιο από 472/ατομο πήγαινελα.
δεν ξέρω αν έχει ακόμη γι αυτό ρωτάω. με british kai turkish βρήκα καλές τιμές. τώρα την κατάρ την βρίσκεις και με 590 περίπου.Που την είδες αυτήν την τιμή?
Μήπως είναι με low cost (scoot κλπ.) που δεν περιλαμβάνουν αποσκευές κλπ.?
12-27 Ιουλίου 591/ατομο με Royal kai 592 με AirloftΥπαρχει μια σχετική ευελιξία με τις ημερομηνίες.. πες μου τι βρίσκεις οχι όμως Scoot. Σε ευχαριστω
Θελω 18-20 μέρες ...12-27 Ιουλίου 591/ατομο με Royal kai 592 με Airloft
13/7-2/8 με Royal 633Θελω 18-20 μέρες ...
Εκτος και αν δεν παω Chiang Mai που θα εχει και πολλες βροχες!!
Με βαλιτσα κιολας στην ραιν; θα ανεβει 300 ευρω πανω και για τους 2 το λιγοτερο. Οποτε μία η άλλη θα βγει. Αυτο αξιζει αν δεν έχεις βαλίτσεςΕπίσης, αν το οικονομικό παίζει σημαντικό ρόλο έχει καλές τιμές από Σόφια για Βangkok με Qatar (κοντά στα 450€ με επιστροφή) για Ιούλιο (π.χ. 7-24 Ιουλίου), αν συνδυαστεί με πτήσεις με ryanair από Αθήνα για Σόφια με χρέωση βαλίτσας ίσως βολέψει.
Το πάρκινγκ στο sof δεν είναι ακριβοΕγω γυρίζω απο τη δουλεια και η τύχη μου δουλευει!!! Πολύ ωραία ιδέα η Σόφια θα το δω και ισως παω και με αυτοκίνητο (Λάρισα είμαι, αέριο έχω στο αυτοκίνητο, του 2004 ειναι δεν μου το κλέβει κανένας χα χα!! ) Ευχαριστώ πόλυ πολυ πολυ....
Βρηκα μια σελιδα ( https://www.sofia-airport.bg/en/passengers/and-airport/parking ) μου βγάζει 75 BGN για 6 μερες + 5 BGN Τη μερα = 140Το πάρκινγκ στο sof δεν είναι ακριβο