paefstra
Member
Επισης αν κλεισεις μεσω Airtickets και βαλεις κουπονια Vodafone σε καθε εισιτηριο, κατεβαζεις και μονος σου την τιμη.
Μπορεις να περιμενεις λιγο ακομη τοτε.Απ' ότι είδα μέσω Airtickets συμφέρει μόνο αν δεν αγοράσεις βαλίτσα. Γιατί χρεώνει αμέσως 4 ευρώ παραπάνω και τα 2 εισιτήρια μαζί και 10 ευρώχ2 παραπάνω τη βαλίτσα ως 20kg. Άρα παίρνεις 20 από Vodafone και πληρώνεις 24!
Νομίζω ότι είναι τέλεια τιμή!!! Εξαρτάται από που ταξιδεύεις βέβαια. Από Θεσσαλονίκη είναι σούπερ τιμή! Συνήθως όλοι επιλέγουν να πετάξουν Μπρατισλάβα και από εκεί να πάνε οδικώς ή με τρένο στη Βιέννη.104 ευρώ αεροπορικά είναι καλή τιμή για Βιέννη; Ή να μην βιαστώ να κλείσω και να περιμένω λίγο ακόμα; Μιλάμε για του χρόνου τον Μάρτη, όχι και μεθαύριο δηλαδή
Τελικά δεν κρατήθηκα και το έκλεισα στα 104 με Aegean! Ευχαριστώ πολύ πάντως!Η Austrian το έχει προσφορά σήμερα στα 110 Ευρώ.
Για την αγορά εισητηρίων δε χρειάζεται η συμπλήρωση του πεδίου αυτού, απ όσο ξέρω τουλάχιστον. Επομένως εαν μπορείς να το παρακάμψεις προς το παρόν κάντο. Στο τσεκ ιν όμως χρειάζεσαι υποχρεωτικά και έναν αριθμό διαβατηρίου.Καλημέρα. Το διαβατήριό μου έχει λήξει και σχεδιάζω να ταξιδέψω ξανά εκτός Ευρώπης (Ασία) μετά από χρόνια. Δοκίμασα να προχωρήσω στην έκδοση αεροπορικών και με έβγαλε σε οθόνη με πεδίο για αριθμό διαβατηρίου. Δεν έχω βγάλει ακόμα καινούριο γιατί υπάρχει αρκετός καιρός και σκόπευα να το κάνω αργότερα. Χρειάζεται αριθμός διαβατηρίου για να κλείσω εισητήριο; Δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο (μόνο για το όνομα) έχει αλλάξει κάτι; Ή μήπως μπορώ να αφήσω κενό το πεδίο με τον αριθμό;