• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ερωτησεις και απορειες για Ηοstels.

Επόμενο Ταξίδι
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Καλησπερα, επειδη εψαξα να βρω τον πιο φτηνο τροπο να παω ενα ταξιδι στην κων/πολη, Βρηκα τις τιμες των ξενοδοχειων οι οποιες για τις 3 νυχτες που θέλω να μείνω ειναι απλησιαστες...

Παρολα αυτα, υπαρχουν προσφορες για κοιτωνες ενος κοινοχρηστου δωματιου, με 50-60 ευρω οι 3 νυχτες για ενα κρεβάτι και κοινοχρηστο μπάνιο

Οστόσο, εχω Αποριες σχετικα με την ασφαλεια προσωπικών αντικειμένων. και δεν εννοω ρουχα, Αλλα της επαγγελματικης μου φωτογραφικής μηχανής και του λάπτοπ μου, Υπαρχουν ντουλαπια με κλειδαρια για τετοιου είδους αντικείμενα? ή εχω την ευθυνη για την φυλαξη των αντικειμενων στο κοινοχρηστο δωμάτιο?
Υπαρχει πολιτικη προστασιας στα ξενοδοχεια?

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπερα, επειδη εψαξα να βρω τον πιο φτηνο τροπο να παω ενα ταξιδι στην κων/πολη, Βρηκα τις τιμες των ξενοδοχειων οι οποιες για τις 3 νυχτες που θέλω να μείνω ειναι απλησιαστες...

Παρολα αυτα, υπαρχουν προσφορες για κοιτωνες ενος κοινοχρηστου δωματιου, με 50-60 ευρω οι 3 νυχτες για ενα κρεβάτι και κοινοχρηστο μπάνιο

Οστόσο, εχω Αποριες σχετικα με την ασφαλεια προσωπικών αντικειμένων. και δεν εννοω ρουχα, Αλλα της επαγγελματικης μου φωτογραφικής μηχανής και του λάπτοπ μου, Υπαρχουν ντουλαπια με κλειδαρια για τετοιου είδους αντικείμενα? ή εχω την ευθυνη για την φυλαξη των αντικειμενων στο κοινοχρηστο δωμάτιο?
Υπαρχει πολιτικη προστασιας στα ξενοδοχεια?
Σε ολα σοβαρα Hostels υπαρχουν lockers.
Κανενα ξενοδοχειο δε φερει καμια ευθυνη για οτιδηποτε σου κλαπει ή χασεις, εκτος κι αν υπαρχει υπηρεσια φυλαξης χρηματων και τιμαλφων αντικειμενων και τους τα παραδωσεις. Σε hostel λιγακι δυσκολο να βρεις κατι τετοιο...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πρέπει να δεις τι αναφέρει το site του κάθε hostel, αν έχει lockers ή όχι...συνήθως έχουν πάντως. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι απρόοπτο σε hostel. Αν σ' ενδιαφέρει Κων/πολη είχα μείνει στο Planet Paprika κοντά στην Ταξίμ, ήταν σε καλή τοποθεσία, καθαρό, με lockers και ο ιδιοκτήτης όλα τα λεφτά, είχε πολύ πλάκα!

Επόμενο Ταξίδι
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Σε ολα σοβαρα Hostels υπαρχουν lockers.
Κανενα ξενοδοχειο δε φερει καμια ευθυνη για οτιδηποτε σου κλαπει ή χασεις, εκτος κι αν υπαρχει υπηρεσια φυλαξης χρηματων και τιμαλφων αντικειμενων και τους τα παραδωσεις. Σε hostel λιγακι δυσκολο να βρεις κατι τετοιο...
Αμα εχει locker ειναι κομπλε... Απλα δεν ξερω πως λειτουργουν για να δω πως θα ασφαλιστω... δεν θελω να σκεφτομαι οτι οταν θα κανω μπανιο, ή κοιμαμαι να ειμαι με το ενα ματι ανοιχτο μην χασω τιποτα.. Ετσι και αλλιως μονο για τις νυχτερινες ωρες με νοιαζει ολες τις αλλες

Επόμενο Ταξίδι
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Πρέπει να δεις τι αναφέρει το site του κάθε hostel, αν έχει lockers ή όχι...συνήθως έχουν πάντως. Δεν μου έχει τύχει ποτέ κάτι απρόοπτο σε hostel. Αν σ' ενδιαφέρει Κων/πολη είχα μείνει στο Planet Paprika κοντά στην Ταξίμ, ήταν σε καλή τοποθεσία, καθαρό, με lockers και ο ιδιοκτήτης όλα τα λεφτά, είχε πολύ πλάκα!
Ναι με ενδιαφερει!!! που ειναι αυτο? εχεις καποια ιστοσελιδα? στειλτην σε πμ! θυμασαι περιπου κοστος καθ'ατομο?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αμα εχει locker ειναι κομπλε... Απλα δεν ξερω πως λειτουργουν για να δω πως θα ασφαλιστω...
Μέσα στο δωμάτιο θα έχεις προσωπικό ντουλαπάκι του οποίου το κλειδί θα το έχεις μόνο εσύ.

Ναι με ενδιαφερει!!! που ειναι αυτο? εχεις καποια ιστοσελιδα? στειλτην σε πμ! θυμασαι περιπου κοστος καθ'ατομο?
Ο Γιώργος ήδη σου έδωσε την επίσημη ιστοσελίδα. Κοίτα και σε hostelworld και hostelbookers, υπάρχει και στα δύο. Όταν είχα πάει τον Οκτώβρη ήταν 10 ευρώ το άτομο/νύχτα, τώρα έχει ανέβει, νομίζω είναι 13. Ψάξε στα παραπάνω sites, υπάρχουν άπειρες επιλογές και πολύ πιο οικονομικές. Απλά σου πρότεινα αυτό γιατί είναι δοκιμασμένο.

Επόμενο Ταξίδι
KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΝΔΙΑ
Μέσα στο δωμάτιο θα έχεις προσωπικό
Ο Γιώργος ήδη σου έδωσε την επίσημη ιστοσελίδα. Κοίτα και σε hostelworld και hostelbookers, υπάρχει και στα δύο. Όταν είχα πάει τον Οκτώβρη ήταν 10 ευρώ το άτομο/νύχτα, τώρα έχει ανέβει, νομίζω είναι 13. Ψάξε στα παραπάνω sites, υπάρχουν άπειρες επιλογές και πολύ πιο οικονομικές. Απλά σου πρότεινα αυτό γιατί είναι δοκιμασμένο.
Ευχαριστω βρε παιδια,

Μα, δοκιμασμενα ψαχνουμε...

Ε τωρα ενταξει 3 πανω 3 παραπανω δεν ειναι και τρελή διαφορα, αλλα σε σχεση με 90 και πανω ευρω για 3 νυχτες που βρηκα και εμαθα απο φιλους οτι ειναι αθλια, και ας εχουν ατομικο μπανιο και ψυγειο...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom