• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

peg

Member
Τα λεφτα που θα σου επιστρεψουν,ισως ειναι λιγοτερα απο τα χρηματα,που ξοδεψες για το τηλεφωνο...ψαξε τους ορους εκδοσης και εκει πιθανοτατα θα αναφερει οτι τα χρηματα για το εισιτηριο ειναι non-refuntable....προσπαθησε με μειλ,facebook,twitter...
http://www.ryanair.com/en/questions/can-i-apply-for-a-refund-for-my-unused-flight/
Στους όρους αναγράφεται οτι σε τέτοια περίπτωση σου επιστρέφουν τα χρήματα αρκεί να προσκομίσω κάποιο πιστοποιητικό.
Αλλά όταν πηγαίνω στη φόρμα επιστροφής χρημάτων έχει 3 επιλογές: λόγω ακύρωσης πτήσης, λόγω καθυστέρησης και 3η επιλογή να επιστραφούν μόνο οι φόροι.

jimp

Member
Στους όρους αναγράφεται οτι σε τέτοια περίπτωση σου επιστρέφουν τα χρήματα αρκεί να προσκομίσω κάποιο πιστοποιητικό.
Αλλά όταν πηγαίνω στη φόρμα επιστροφής χρημάτων έχει 3 επιλογές: λόγω ακύρωσης πτήσης, λόγω καθυστέρησης και 3η επιλογή να επιστραφούν μόνο οι φόροι.
Μίλα μαζί τους στο τουιτερ και θα σου βρουν την άκρη.

• Like
Reactions: peg

HummingBird

Member
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα που θέτεις (μόνο αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, να μιλήσεις με ryanair στο twitter ή το facebook), ήθελα απλώς να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου.

• Like
Reactions: peg

peg

Member
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω στο ερώτημα που θέτεις (μόνο αυτό που σου είπαν και τα παιδιά, να μιλήσεις με ryanair στο twitter ή το facebook), ήθελα απλώς να σου εκφράσω τα συλλυπητήριά μου.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Αν και όταν βγάλω άκρη θα σας ενημέρωση (αχρείαστο να είναι)

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
θα πρεπει να βρισκεστε στην πυλη επιβιβασης τουλαχιστον 30 λεπτα πριν την πτηση
Λέω και εγώ να μην πάω 2 ώρες νωρίτερα αύριο αεροδρόμιο αλλά μία ώρα νωρίτερα για πτήση εξωτερικού (αφού έχουμε τα boarding passes). Συμφωνείτε; Και επειδή έχω εμπειρία μόνο από Easy, στην οποία τρώγαμε τα χειροποίητα μπισκοτάκια μας που κουβαλούσαμε από το σπίτι, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω κανά φρουτάκι μαζί μου στην πτήση ή κανά ξηρό καρπό ή μόνο ό,τι αγοράσω μετά τον έλεγχο; :)

Triplover

Member
Λέω και εγώ να μην πάω 2 ώρες νωρίτερα αύριο αεροδρόμιο αλλά μία ώρα νωρίτερα για πτήση εξωτερικού (αφού έχουμε τα boarding passes). Συμφωνείτε; Και επειδή έχω εμπειρία μόνο από Easy, στην οποία τρώγαμε τα χειροποίητα μπισκοτάκια μας που κουβαλούσαμε από το σπίτι, ξέρει κανείς αν μπορώ να έχω κανά φρουτάκι μαζί μου στην πτήση ή κανά ξηρό καρπό ή μόνο ό,τι αγοράσω μετά τον έλεγχο; :)
Εξαρτάται από το αεροδρόμιο από το οποίο πετάτε με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε την ενδεχόμενη αναμονή που μπορεί να συναντήσετε στον έλεγχο των αποσκευών. Πάντως καλό θα ήταν να είστε κανά μισάωρο πιο πριν από την ώρα που γράφει ότι κλείνουν οι πόρτες. Φυσικά και μπορείτε να έχετε μαζί σας μπισκότα. Είναι συγκεκριμένα τα είδη που δεν περνούν τον έλεγχο και η πλειονότητα αυτών είναι υγρά άνω των 100ml. Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε.

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Εξαρτάται από το αεροδρόμιο από το οποίο πετάτε με την έννοια ότι δεν γνωρίζουμε την ενδεχόμενη αναμονή που μπορεί να συναντήσετε στον έλεγχο των αποσκευών. Πάντως καλό θα ήταν να είστε κανά μισάωρο πιο πριν από την ώρα που γράφει ότι κλείνουν οι πόρτες. Φυσικά και μπορείτε να έχετε μαζί σας μπισκότα. Είναι συγκεκριμένα τα είδη που δεν περνούν τον έλεγχο και η πλειονότητα αυτών είναι υγρά άνω των 100ml. Καλό ταξίδι και καλά να περάσετε.
Ευχαριστώ πολύ!Πετάω 6.15 από Αθήνα για Μιλάνο και λέω να πάω κατά τις 5 στο Ελ Βε...και όχι από τις 4 ( Οι πόρτες κλείνουν 5.45) Για τα υγρά το γνωρίζω, για τα τρόφιμα ήθελα να το τσεκάρω. Και πάλι ευχαριστώ!!:)

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
Ευχαριστώ πολύ!Πετάω 6.15 από Αθήνα για Μιλάνο και λέω να πάω κατά τις 5 στο Ελ Βε...και όχι από τις 4 ( Οι πόρτες κλείνουν 5.45) Για τα υγρά το γνωρίζω, για τα τρόφιμα ήθελα να το τσεκάρω. Και πάλι ευχαριστώ!!:)
και γω την ιδια ωρα για το ιδιο μερος απο το ιδιο αεροδρομιο με την ιδια εταιρια.:airplane: Κατα τις 5 λεω και γω να ειμαι εκει. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται νωριτερα εφοσον θα εχουμε κανει check in και δεν θα εχουμε αποσκευες να παραδωσουμε.:trekker:

XristinaK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
και γω την ιδια ωρα για το ιδιο μερος απο το ιδιο αεροδρομιο με την ιδια εταιρια.:airplane: Κατα τις 5 λεω και γω να ειμαι εκει. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται νωριτερα εφοσον θα εχουμε κανει check in και δεν θα εχουμε αποσκευες να παραδωσουμε.:trekker:
Χα, χα!Θα πρέπει να φοράμε μπλουζάκια Travelstories να αναγνωρίζει ο ένας τον άλλο, μου φαίνεται!!! (Σειρά 14 είμαστε εμείς, FYI) Εμείς έχουμε μια βαλίτσα...άρα; Να πάω νωρίτερα; ..:rolleyes: Άντε, καλό μας ταξίδι!!!

kipi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταυλάνδη
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες
δεν ξερω ποτε πετατε εσεις. εμεις στις 12 Ιουλιου. Και ναι νομιζω οτι αν εχεις βαλιτσα καλο θα ηταν να μην πας τελευταια στιγμη.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ερωτησουλα (μπορεί χαζή) ..κλείνω εισητήριο για Θεσσαλονίκη-Αθήνα αρχές Σεπτέμβρη να κρατήσω θέση (ενώ κλείνω το εισητήριο)ή παίζει να μείνω όρθια στο ταξίδι?
Καταρχήν μην γράφεις σε όλα τα topic της Ryanair την ίδια ερώτηση
Κατα δεύτερον μάλλον ειναι το πρώτο σου ταξίδι με αεροπλάνο εεεε ?
Το αεροπλάνο δεν είναι λεωφρορείο για να βάζει μέσα υπεράριθμους και να κρατιούνται απτην χειρολαβή
Οταν έρθει η ώρα να κάνεις check in θα σου βγάλει αυτόματα θέση

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα