mikrh tsopana
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- θα το αποφασίσω αύριο
Ωραία παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό μου κι έκλεισα όπως ξαναπα για μενα και το συνταξιδιωτη μου εισιτήρια, χωρίς να τον ρωτήσω. Μιας και μου ζήτησε ένα επίθετο, έβαλα το ένα από τα δύο επίθετά του. Είδα στο σάητ ότι δε χρειάζεται να βάλεις το δεύτερο επίθετο, δε μπορώ όμως να βρω τον ακριβή ορισμό του δεύτερου επιθέτου και μιας και είναι ισπανός οπότε τα επίθετά του είναι επισήμως δύο, δε ξέρω αν είμαι οκέη.
Μπήκα να μιλήσω με το μποτ της ράηαν, αλλά δε με καταλαβαίνει λέει. Βρίσκω φόρμες επικοινωνίας μόνο για έξτρα αποσκευές, παράπονα κλπ αλλά για γενικές ερωτήσεις δε βρίσκω (καλά δεν έψαξα και τόσο πολύ πια), μήτε ημεηλ. Το μόνο που βρίσκω είναι τηλ. επικοινωνίας αλλά είπαμε μη χρεωθουμε περισσότερο για το τηλεφώνημα απ'ότι για το ίδιο το εισιτήριο!
Οπότε 1) έχει κανείς γνώση επί του θέματος ή 2) έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να επικοινωνήσω εκτός τηλεφώνου;
Μπήκα να μιλήσω με το μποτ της ράηαν, αλλά δε με καταλαβαίνει λέει. Βρίσκω φόρμες επικοινωνίας μόνο για έξτρα αποσκευές, παράπονα κλπ αλλά για γενικές ερωτήσεις δε βρίσκω (καλά δεν έψαξα και τόσο πολύ πια), μήτε ημεηλ. Το μόνο που βρίσκω είναι τηλ. επικοινωνίας αλλά είπαμε μη χρεωθουμε περισσότερο για το τηλεφώνημα απ'ότι για το ίδιο το εισιτήριο!
Οπότε 1) έχει κανείς γνώση επί του θέματος ή 2) έχει κανείς ιδέα πώς μπορώ να επικοινωνήσω εκτός τηλεφώνου;