Δε γίνονται έτσι συνήθως τα λάθη, λόγω του autocorrect γίνονται. Στο παράδειγμα που έθεσες, όντως βάζει georgios αυτός, αλλά στο επόμενο βήμα η αυτόματη διόρθωση του το κάνει giorgos επειδή πχ αυτό είναι το login του σε κάποιο φόρουμ.Όποιος κλείνει εισιτήρια χωρίς να έχει μπροστά του την ταυτότητά του και συμπληρώνει τα στοιχεία του βάσει πώς τον φωνάζουν οι φίλοι του δεν μπορεί να θεωρηθεί ώριμος ταξιδιωτικά και συνιστάται να ακολουθεί ταξιδιωτικά γκρουπ που θα αναλάβουν τα διαδικαστικά στις πρώτες του εξορμήσεις στο εξωτερικό.
Θεωρώ δεδομένο ότι όποιος κλείνει εισιτήρια (που εισάγει ευαίσθητα προσωπικά στοιχεία, στοιχεία καρτών κτλ) πρέπει να έχει κλειστό το autofill στο browser του.Δε γίνονται έτσι συνήθως τα λάθη, λόγω του autocorrect γίνονται.
Και αυτοί πρέπει να ζήσουν και παρέχουν καλές υπηρεσίες. Αρκετές φορές μάλιστα έχουν και πολύ ανταγωνιστικές τιμές σε σχέση με τον ανεξάρτητο τουρισμό, ειδικά όταν ο ανεξάρτητος δε θέλει να ταξιδεύει μόνο με loco, με δύο βρακιά στη χειραποσκευή και να διαμένει μόνο σε χόστελ.Φυσικά κανείς να μην πάει με οργανωμένα γκρουπ.
Και μάλλον κάτι τέτοιο παίχτηκε απ' ότι κατάλαβα με τον φίλο , γιατί γενικά έχουμε ταξιδέψει αρκετές φορές με low cost airlines - δεν είναι η πρώτη μας φοράΔε γίνονται έτσι συνήθως τα λάθη, λόγω του autocorrect γίνονται. Στο παράδειγμα που έθεσες, όντως βάζει georgios αυτός, αλλά στο επόμενο βήμα η αυτόματη διόρθωση του το κάνει giorgos επειδή πχ αυτό είναι το login του σε κάποιο φόρουμ.
μίλησες μαζί τους στο τσατ; λογικά θα στο φτιάξουν..Καλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σας σας παρακαλώ. Έκλεισα 3 εισιτήρια με Ryanair από Γερμανία για Ελλάδα. Το θέμα είναι ότι είναι δύο ενήλικες και μια έφηβη ( 14 ) . Και εγώ έκλεισα για 3 ενήλικες και τώρα θέλω να κάνω check in και δεν μου παίρνει την ημερομηνία γέννησης της 14χρονης. Πως μπορώ να ρο διορθώσω? Και Πόσο κοστίζει αν ξέρετε
μην ανησυχείς στο φτιάχνουν απο το chat δωρεάν και άμεσαΚαλησπέρα. Θέλω την βοήθεια σας σας παρακαλώ. Έκλεισα 3 εισιτήρια με Ryanair από Γερμανία για Ελλάδα. Το θέμα είναι ότι είναι δύο ενήλικες και μια έφηβη ( 14 ) . Και εγώ έκλεισα για 3 ενήλικες και τώρα θέλω να κάνω check in και δεν μου παίρνει την ημερομηνία γέννησης της 14χρονης. Πως μπορώ να ρο διορθώσω? Και Πόσο κοστίζει αν ξέρετε
' Εχει ακυρωθεί από τον Απρίλιο νομίζω.Μπήκα πρόσφατα να ψάξω εισητηρια να κατέβω αθηνα με Ryanair απο θεσσαλονικη κια δεν βρηκα τίποτα, δεν μπορουσα καν να επιλέξω ημερομηνίες. Έψαξα μετα στο Ίντερνετ γιατι συμβαίνει αυτο αλλα δεν βρηκα τίποτα. Ξέρετε μήπως ακυρώθηκε το δρομολόγιο αυτο;
Ωωωω κρίμα.. ευχαριστώ πολυ πάντως' Εχει ακυρωθεί από τον Απρίλιο νομίζω.