Δεν είναι καινούργια τακτική της Ryanair. Από τον Ιούνιο 2017,τουλάχιστον, εφαρμόζεται με επιτυχία! Χωρίζει οικογένειες τετραμελείς και τους σκορπάει στα 4 πέρατα του αεροπλάνου! Οπότε αναγκάζονται να αγοράσουν θέση κατά την ώρα του check in.Και μια απορία ακόμη.Έκανα τσεκιν για εμένα και μετα από 2 λεπτά για τον φίλο μου και μας έβαλε στις θέσεις τον έναν τέρμα μπροστά στο αεροπλάνο και τον άλλο τέρμα πίσω. Μετά από λίγο μου γράφει ότι αν θέλετε να είστε μαζί να πληρώσετε για μια υπηρεσία. Είναι καινούργια τακτική της ryanair αυτή άραγε;
Κανεις; Για να ξερω τι ωρα να ξυπνησω.Παιδια εμεις πεταμε 6:10 το πρωι. Τι ωρα να ειμαστε εκει ωστε να ειμαστε οκ με την βαλιτσα?
Κατα της 4 να εισαι εκει.Κανεις; Για να ξερω τι ωρα να ξυπνησω.
Ελα ρε Σταθη. Να εισαι καλα. Και εγω αυτο ελεγα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω οτι θα κοιμηθω τοσο λιγο χαχαχαΚατα της 4 να εισαι εκει.
Εντάξει θα κοιμηθείς και στο αεροπλάνο. Για που πετας;Ελα ρε Σταθη. Να εισαι καλα. Και εγω αυτο ελεγα αλλα δεν ηθελα να το πιστεψω οτι θα κοιμηθω τοσο λιγο χαχαχα
Μα δεν μας είπες τα βασικά... Έχεις μόνο χειραποσκευή ή και βαλίτσα να παραδώσεις; Έχεις αγοράσει προτεραιότητα επιβίβασης έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα ανεβάσεις στο αεροπλάνο την χειραποσκευη σου?Κανεις; Για να ξερω τι ωρα να ξυπνησω.
ΚρακοβιαΕντάξει θα κοιμηθείς και στο αεροπλάνο. Για που πετας;
Απο Αθηνα. Δεν εχω αγορασει βαλιτσα. Ουτε προτεραιοτητα επιβιβασης. Ειμαστε αεροδρομιο. Κανενα προβλημα με τον ελεγχο ουτε με τις βαλιτσες. Γενικα εως τωρα ολα καλα. Ευχαριστουμε.Μα δεν μας είπες τα βασικά... Έχεις μόνο χειραποσκευή ή και βαλίτσα να παραδώσεις; Έχεις αγοράσει προτεραιότητα επιβίβασης έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι θα ανεβάσεις στο αεροπλάνο την χειραποσκευη σου?
Πετάς από Θεσσαλονίκη ή από Αθήνα;
Καλύτερα να είσαι τουλαχιστον 1,5 ώρα πριν την αναχώρηση της πτήσης, γιατί προβλέπω ψιλοχαμούλι με την εφαρμογή της νέας πολιτικής περί χειραποσκευών!...
Καλό ταξίδι!!
, γιατί προβλέπω ψιλοχαμούλι με την εφαρμογή της νέας πολιτικής περί χειραποσκευών!...
Βιάζεστε! 15/1 θα αρχίσει να εφαρμόζεται η νέα πολιτική για τις χειραποσκευες.αλλά δεν νομίζω να υπάρξει κάποιο πρόβλημα,απλά πριν μπείτε στο αεροπλάνο θα παραδώσετε τις βαλίτσες
Ναι τότε ξεκινάει αλλά ουσιαστικά ισχύει εδώ και καιρό!Βιάζεστε! 15/1 θα αρχίσει να εφαρμόζεται η νέα πολιτική για τις χειραποσκευες.