Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
Πριν μια βδομάδα με Lufthansa economy light (ίδιος όμιλος, ίδιοι όροι) είχα κανονικά στην καμπίνα και χειραποσκευή (40L) και προσωπικό αντικείμενο (22L).Ναι σωστά, μιλάς για το προσωπικό αντικείμενο, εγώ κοιτούσα τις διαστάσεις της χειραποσκευής.
Δε ξέρω πάντως αν προβλέπεται και προσωπικό αντικείμενο στο economy light, τουλάχιστον στην κράτηση και το εισιτήριο δεν αναφέρει κάτι.
Ισχύει για όλες τις κατηγορίες ναύλου κανονικά (δεν είναι όπως το light της Αιγαίου)
Πολύ χρήσιμη πληροφορία, πάνω που έλεγα ότι θα χρειαστεί να κουβαλήσω πάλι Laptop. Ευχαριστώ.Πριν μια βδομάδα με Lufthansa economy light (ίδιος όμιλος, ίδιοι όροι) είχα κανονικά στην καμπίνα και χειραποσκευή (40L) και προσωπικό αντικείμενο (22L).
Απολύτως. Σας έχει κακομάθει η RyanAir που τα ζητάει σε κάθε πτήση χωρίς να χρειάζονται.Ανασταίνω λίγο το ποστ για να ρωτησω κατι σχετικα με την Austrian. Εκανα σημερα τσεκιν για πτηση μεθαυριο Παρασκευη (14:00). Δε μου ζητησε πουθενα αριθμο ταυτοτητας/διαβατηριου.
Το βρηκα μονος σε ενα πεδιο μεσα στο manage my booking/passenger/modify -> add Advanced Information.
Είναι φυσιολογικό;