Austrian Airlines Ερωτήσεις για Austrian airlines

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Ισχύει για όλες τις κατηγορίες ναύλου κανονικά (δεν είναι όπως το light της Αιγαίου)
Παρέα με το σοκολατάκι και το νεράκι! Και στις μικρότερες πτήσεις ούτε νεράκι, το σοκολατάκι σου κάθετε στο λαιμό.....
Aegean και πάλι Aegean!

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι σωστά, μιλάς για το προσωπικό αντικείμενο, εγώ κοιτούσα τις διαστάσεις της χειραποσκευής.
Δε ξέρω πάντως αν προβλέπεται και προσωπικό αντικείμενο στο economy light, τουλάχιστον στην κράτηση και το εισιτήριο δεν αναφέρει κάτι.
Πριν μια βδομάδα με Lufthansa economy light (ίδιος όμιλος, ίδιοι όροι) είχα κανονικά στην καμπίνα και χειραποσκευή (40L) και προσωπικό αντικείμενο (22L).

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ισχύει για όλες τις κατηγορίες ναύλου κανονικά (δεν είναι όπως το light της Αιγαίου)
Πριν μια βδομάδα με Lufthansa economy light (ίδιος όμιλος, ίδιοι όροι) είχα κανονικά στην καμπίνα και χειραποσκευή (40L) και προσωπικό αντικείμενο (22L).
Πολύ χρήσιμη πληροφορία, πάνω που έλεγα ότι θα χρειαστεί να κουβαλήσω πάλι Laptop. Ευχαριστώ. ;)

chrisp3154

Member
Ανασταίνω λίγο το ποστ για να ρωτησω κατι σχετικα με την Austrian. Εκανα σημερα τσεκιν για πτηση μεθαυριο Παρασκευη (14:00). Δε μου ζητησε πουθενα αριθμο ταυτοτητας/διαβατηριου.
Το βρηκα μονος σε ενα πεδιο μεσα στο manage my booking/passenger/modify -> add Advanced Information.

Είναι φυσιολογικό;

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ανασταίνω λίγο το ποστ για να ρωτησω κατι σχετικα με την Austrian. Εκανα σημερα τσεκιν για πτηση μεθαυριο Παρασκευη (14:00). Δε μου ζητησε πουθενα αριθμο ταυτοτητας/διαβατηριου.
Το βρηκα μονος σε ενα πεδιο μεσα στο manage my booking/passenger/modify -> add Advanced Information.

Είναι φυσιολογικό;
Απολύτως. Σας έχει κακομάθει η RyanAir που τα ζητάει σε κάθε πτήση χωρίς να χρειάζονται.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh