Κάϊρο - Αθήνα σίγουρα, φτάνει 6:40Αλλαξα ωραριο στη δουλεια και καθε Δευτερα θα ξεκιναω κατα τις 11 το πρωι αντι για 8. Εκτος απο τις πτησεις Τιφλιδα Αθηνα και Λισαβονα Αθηνα που φτανουν ξημερωματα Δευτερας, ξερουμε καμια αλλη στο χειμερινο προγραμμα;
Βηρυτός (αν πραγματοποιηθούν πτήσεις)Αλλαξα ωραριο στη δουλεια και καθε Δευτερα θα ξεκιναω κατα τις 11 το πρωι αντι για 8. Εκτος απο τις πτησεις Τιφλιδα Αθηνα και Λισαβονα Αθηνα που φτανουν ξημερωματα Δευτερας, ξερουμε καμια αλλη στο χειμερινο προγραμμα;
Δεν θα ηθελα να παρω τηλ το πρωι και να πω οτι δεν ερχομαι γιατι ξεμεινα Βηρυτο. Κατι ευκολο και ευρωπαικο.Βηρυτός (αν πραγματοποιηθούν πτήσεις)
Πριν πολλα χρονια ειχα βαρδια στις 12 τη Δευτερα κι ειχα παρει 2 φορες easyjet πρωινο στις 6 το πρωι και στις 12.30 ημουν κατ ευθειαν στη δουλεια. Κουραστικο αλλα απο την αλλη ηταν ολοκληρη η Κυριακη σε ταξιδι. Ανυπομονω να το ξανακανω.Και οι πτήσεις από άλλες ισπανικές πόλεις τύπου Βαλέντσια και Μάλαγα, αλλά ακόμα και από Ίμπιθα (για όσο κρατάνε οι πτήσεις - νομίζω μέχρι τέλη Οκτωβρίου) φθάνουν νωρίς ξημερώματα Αθήνα. Και εννοείται διαχρονικά υπάρχει και πτήση της Aegean από Λονδίνο που φθάνει ομοίως ξημερώματα- άκρως εξυπηρετική.
Για την easyjet δεν το θυμόμουν, πάντως από τα χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Αγγλία θυμάμαι πτήσεις τόσο της Aegean (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ τότε) όσο και της British Airways οι οποίες έφθαναν κάπου στις 3 με 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα τις οποίες είχα τιμήσει πολλάκις ως φοιτητής (αχ νιότη που είσαι- εάν μου έλεγες να κάνω τώρα κάτι τέτοιο θα σε κοιτούσα με στραβό μάτι ), και οι οποίες παρατηρώ ότι υπάρχουν ακόμα και σήμερα...Πριν πολλα χρονια ειχα βαρδια στις 12 τη Δευτερα κι ειχα παρει 2 φορες easyjet πρωινο στις 6 το πρωι και στις 12.30 ημουν κατ ευθειαν στη δουλεια. Κουραστικο αλλα απο την αλλη ηταν ολοκληρη η Κυριακη σε ταξιδι. Ανυπομονω να το ξανακανω.
Ηταν πριν ερθει η Ryan και μονο η easyjet ηταν low cost. Θυμαμαι και το budget του 3ημερου Παρασκευη ως Δευτερα πρωι γιατι ηταν πολυ ευκολο: , 50 χιλιαρικα (150 ευρω) το εισιτηριο, 50χ (150 ευρω 2 νυχτες σε ξενοδοχειο γιατι την τελευταια τη βγαζαμε ξημερωματα στο αεροδρομιο και 50χ (150 ευρω) ΟΛΑ τα υπολοιπα εξοδα. ΝΑΙ με 150 ευρω περνουσαμε 3 μερες Λονδινο με μετρο, φαι σ εστιατορια κλπ.Για την easyjet δεν το θυμόμουν, πάντως από τα χρόνια που ήμουν φοιτητής στην Αγγλία θυμάμαι πτήσεις τόσο της Aegean (ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ τότε) όσο και της British Airways οι οποίες έφθαναν κάπου στις 3 με 4 τα ξημερώματα στην Αθήνα τις οποίες είχα τιμήσει πολλάκις ως φοιτητής (αχ νιότη που είσαι- εάν μου έλεγες να κάνω τώρα κάτι τέτοιο θα σε κοιτούσα με στραβό μάτι ), και οι οποίες παρατηρώ ότι υπάρχουν ακόμα και τώρα...