Eurotraveler
Member
Ξέρουμε μέχρι πότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο εκπτωτικός κωδικός;
Βρε παιδιά, πως παίρνετε την έκπτωση δηλαδή με το κωδικό? Πως τον χρησιμοποιείτε δηλαδή? Μέσω desktop γίνεται ή πρέπει από εφαρμογή/κινητό κλπ?Με τη σειρά μου να ρωτήσω κάτι άλλο. Έχω βρει εισιτήριο στην Aegean με 31ευρώ, βάζοντας τον κωδικό flymeto2021 μου κοστίζει 1 εύρω. Αν τελικά δεν καταφέρω να ταξιδέψω και κάνω κανoνικά check in, κερδίζω τα μίλια που δίνει ή όχι;
Δοκίμασε το "flymeto2021" σε όποια συσκευή έχεις στο πεδίο κάτω από της ημερομηνίες, χτες που το δοκίμασα, δούλευε! Οι άλλοι 2 κωδικοί (summer2021e και summer2021r) νομίζω ότι έληξαν στις 24/2 23.59.Βρε παιδιά, πως παίρνετε την έκπτωση δηλαδή με το κωδικό? Πως τον χρησιμοποιείτε δηλαδή? Μέσω desktop γίνεται ή πρέπει από εφαρμογή/κινητό κλπ?
EDIT: Α, πρόκειται για κωδικό που κερδίσατε ως δώρο από διαγωνισμό? Κάτι τέτοιο κατάλαβα.. Αν είναι έτσι τζίφος
Εάν η επιβίβαση είναι από γέφυρα τότε επιβιβάζουν πρώτα τα παράθυρα, μετά τις μεσαίες θέσεις και μετά τους διαδρόμους και στο τέλος business/gold. Η αποβίβαση από την γέφυρα γίνεται όπως πάντα, πρώτα οι μπροστινοί και μετά οι πίσω.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ιδιαίτερα σε όσους έχουν ταξιδέψει με την Aegean σε covid εποχή. Είναι αλήθεια ότι η επιβίβαση ξεκινά από τις πίσω θέσεις και αυτούς που κάθονται στο παράθυρο; Η αποβίβαση πως γίνεται; Αντίστροφα; Πρώτα οι μπροστινές θέσεις; Ενδιαφέρομαι για αγορά θέσεων γι αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ πολύ.
Ταξίδεψα πρόσφατα. Μέσω γέφυρας μπήκαμε από την μπροστινή. Με λεωφορείο έμπαιναν και από τις δύο ταυτόχρονα. Δεν ξέρω τι είναι αυτά που γράφεις για παράθυρα και προτεραιότητες στην επιβίβαση. Δεν υπήρχε σειρά επιβίβασης με βάση το πού καθόσουν. Στην αποβίβαση τώρα και τις δύο φορές σε γέφυρα, έγινε τμηματική αποβίβαση από την μπροστινή πόρτα. Ψιλοκοροϊδια μου φάνηκε, γιατί απλά μας φώναξαν σε δύο ή σε τρεις δόσεις, δεν θυμάμαι, αλλά και πάλι ήμασταν πολλά άτομα μαζεμένα στο ίδιο σημείο. Συμπέρασμα: Μην πετάξεις λεφτά για αγορά θέσεων.Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση ιδιαίτερα σε όσους έχουν ταξιδέψει με την Aegean σε covid εποχή. Είναι αλήθεια ότι η επιβίβαση ξεκινά από τις πίσω θέσεις και αυτούς που κάθονται στο παράθυρο; Η αποβίβαση πως γίνεται; Αντίστροφα; Πρώτα οι μπροστινές θέσεις; Ενδιαφέρομαι για αγορά θέσεων γι αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ πολύ.
Ναι.Επειδη εχω κατι χρονια να,ταξιδεψω light χωρις παραδοτεα αποσκευη, τωρα θα μας τσεκαρουν στο gate το πιστοποιητικο εμβολιασμου που δεν θα περασουμε απο το γκισε?
Αν έχεις άλλη πτήση στην ΙΔΙΑ κράτηση, πιθανότατα θα ακυρωθεί. Αν είναι άλλη κράτηση, όλα καλά.Εχω πτηση αυριο στην οποια δεν εχω κανει check in και δε εχω σκοπο να πραγματοποιησω..αν δε κανω check in,καταγραφομαι ως non show σωστα;εχω καποιο πεναλτυ απο την εταιρεια;γιατι ξαναεχω πτηση μαζι της μερικες μερες αργοτερα οπου θα πραγματοποιησω...οχι τιποτα αλλο δε παλευετε και η αναμονη στο τηλεφωνικο κεντρο για να την ακυρωσω!
Τελειως αλλη κρατηση και προς αλλο προορισμο..one way ειναι η αυριανη πτηση οποτε αν ακυρωθει και δε χρεωθω κανα εξτρα πεναλτυ μια χαρα!ευχαριστω για την απαντηση!Αν έχεις άλλη πτήση στην ΙΔΙΑ κράτηση, πιθανότατα θα ακυρωθεί. Αν είναι άλλη κράτηση, όλα καλά.