Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Υπάρχει άνθρωπος που το διαβατήριο του αντί για Χαράλαμπος γράφει Μπάμπης;Και εγώ το ίδιο κατάλαβα ότι αυτές οι χρεώσεις ήταν από την Aegean.
Πάντως μια φορά που χρειάστηκε , ενώ ο ναύλος γινόταν void μέχρι τις 00:00 το βράδυ , όταν πήρα στην αεροπορική δεν το δέχτηκαν. Ενώ όταν είχα βγάλει εισιτήριο από το πρακτορείο , μου το έκαναν (δεν ξέρω αν παίζει ρόλο ότι είχα φίλο στο πρακτορείο).
Και οι 2 ναύλοι μπορούσαν να γίνουν void την ίδια ημέρα.
Πάντως αυτό που λέει ο taver για το 1 γράμμα ισχύει αν και η Aegean γράφει
"
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΟΝΟΜΑΤΟΣ
Το εισιτήριο είναι προσωπικό έγγραφο και δεν μπορεί να μεταβιβαστεί σε άλλο πρόσωπο.
Αλλαγή ονόματος επιτρέπεται μόνο στις ακόλουθες περιπτώσεις, πάντα υπό την προϋπόθεση ότι παρέχεται επίσημο έγγραφο, είτε ως πρωτότυπο είτε μέσω φαξ ή email, με το οποίο αποδεικνύεται το σωστό όνομα.
1. Η κράτηση έγινε με το επώνυμο του συζύγου αντί της συζύγου ή το αντίστροφο.
2. Έγινε λάθος καταχώρηση ονόματος με τους λατινικούς χαρακτήρες π.χ. MPAMPIS αντί BABIS.
3. Ο επιβάτης έχει δύο ονόματα, ενώ κατά τη διαδικασία της κράτησης δηλώθηκε μόνο το ένα.
4. Σύγχυση μεταξύ επωνύμου/ονόματος π.χ. GEORGE/PAPADOPOULOS αντί PAPADOPOULOS/GEORGE.
Για τις παραπάνω αλλαγές υπάρχει χρέωση 20 ευρώ. Σε περίπτωση διαφοράς ναύλου/φόρων, το αντίστοιχο ποσό θα χρεωθεί κανονικά"