• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Αν εχεις γνωση, επειδη εχω 2 μωρα,δεν θα ηταν πιο ασφαλες για μακρινη κρατηση, πχ 6-7μηνες πριν την πτηση, να επιλεξω το flex ωστε αν τυχει κατι, πχ να αρρωστησει καποιο απο τα παιδια, να μπορω να αλλαξω τα εισιτηρια;
Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα εννοείται είναι πιο ασφαλές.
Απλά συνήθως οι διαφορές είναι μεγάλες.

fotast

Member
Αν εχεις γνωση, επειδη εχω 2 μωρα,δεν θα ηταν πιο ασφαλες για μακρινη κρατηση, πχ 6-7μηνες πριν την πτηση, να επιλεξω το flex ωστε αν τυχει κατι, πχ να αρρωστησει καποιο απο τα παιδια, να μπορω να αλλαξω τα εισιτηρια;
Με τις συνθήκες που αναφέρεις θα ήμουν πιο σίγουρος με το flex.Φυσικά αφού πάρεις υπ όψη το οικονομικό.

mariagl

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία
Ναι βέβαια ειναι λογικό.

Pagi79

Member
Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω check in μέσω εφαρμογής και ιστοσελίδας ιντερνετ και δεν μπορώ. Παρατήρησε και κάποιος άλλος το πρόβλημα;
ΥΓ: Η πτήση μου είναι σε λιγότερο από 48 ώρες.

agrotisa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Με τις συνθήκες που αναφέρεις θα ήμουν πιο σίγουρος με το flex.Φυσικά αφού πάρεις υπ όψη το οικονομικό.
Για να δω αν καταλαβα καλα, εαν επιλεξω flex και στην πορεια πρεπει να αλλαξω ημερομηνια δεν υπαρχει επιπλεον χρεωση; ακομη και αν η τιμη του flex εισιτηριου εκεινη τη στιγμη ειναι υψηλοτερη απο αυτη που αγορασα;

maria91

Member
Καλησπέρα. Προσπαθώ να κάνω check in μέσω εφαρμογής και ιστοσελίδας ιντερνετ και δεν μπορώ. Παρατήρησε και κάποιος άλλος το πρόβλημα;
ΥΓ: Η πτήση μου είναι σε λιγότερο από 48 ώρες.
Μηπως βαζεις λαθος κωδικο?ειδικα αν το πηρες απο αλλη ιστοσελιδα εκτος της aegean εχει διαφορετικο κωδικο η αεροπορικη απο του πρακτορειου

serginio

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νάπολι,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Για να δω αν καταλαβα καλα, εαν επιλεξω flex και στην πορεια πρεπει να αλλαξω ημερομηνια δεν υπαρχει επιπλεον χρεωση; ακομη και αν η τιμη του flex εισιτηριου εκεινη τη στιγμη ειναι υψηλοτερη απο αυτη που αγορασα;
Δεν πληρώνεις για την αλλαγή αλλά πληρώνεις τη διαφορά νομίζω

fotast

Member
Δεν υπάρχει χρέωση ανά επιβάτη και ανα διαδρομή στο flex για την αλλαγή.Επίσης δεν πληρώνεις την διαφορά ναύλου αν βρείς εισιτήριο στο ίδιο booking class με το αρχικό εισιτήριο.Αν είναι σε υψηλότερο πληρώνεις την διαφορά ναύλου.

agrotisa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Δεν υπάρχει χρέωση ανά επιβάτη και ανα διαδρομή στο flex για την αλλαγή.Επίσης δεν πληρώνεις την διαφορά ναύλου αν βρείς εισιτήριο στο ίδιο booking class με το αρχικό εισιτήριο.Αν είναι σε υψηλότερο πληρώνεις την διαφορά ναύλου.
Μη μου τα λες ευρωπαικα και δεν τα πιανω. Δλδ αν κλεισω ξανα flex δν πληρωνω παρα μονο αν αλλαξω σε business;

maria91

Member
Μη μου τα λες ευρωπαικα και δεν τα πιανω. Δλδ αν κλεισω ξανα flex δν πληρωνω παρα μονο αν αλλαξω σε business;
Οχι..εν ολιγης για να μην τα μπλεξεις δε πληρωνεις την αλλαγη..αν υπαρχει εισιτηριο στα ιδια λεφτα που χες δωσει ειναι τσαμπα η αλλαγη,αν το εισιτηριο εχει ανεβει τοτε πληρωνεις την διαφορα του εισιτηριου και οχι και εξτρα ποσο για αλλαγη..το χουμε?αν μπεις στο σιτε της aegean και διαλεξεις ενα προορισμο εξηγει αναλυτικοτατα την διαφορα μεταξυ ecοnomy και flex ριξε μια ματια!

adiaforos

Member
Να κανω μια ερωτηση ως ασχετη. Η aegean για ποσο καιρο μετα βγαζει τις πτησεις; δηλαδη εγω θελω να κλεισω για αρχες δεκεμβρη, ποτε περιπου θα μπορω να κλεισω;
Αν εχω καταλαβει καλα για να εχω και μια αποσκευη πρεπει να επιλεξω το flex?
Καταρχάς, το χειμερινό πρόγραμμα της Aegean για του χρόνου δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι επιβεβαιωμένες πτήσεις -για τους περισσότερους τουλάχιστον προορισμούς- είναι μέχρι 26 Οκτωβρίου του 2019. Ο προορισμός που ενδιαφέρεσαι έχει πτήσεις τις ημερομηνίες που θέλεις, ή τζάμπα έχεις μπει στη διαδικασία;
Υπάρχει επιπλέον χρέωση η διαφορά ναύλου, εφόσον προκύπτει.

agrotisa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα
Καταρχάς, το χειμερινό πρόγραμμα της Aegean για του χρόνου δεν έχει επιβεβαιωθεί, οι επιβεβαιωμένες πτήσεις -για τους περισσότερους τουλάχιστον προορισμούς- είναι μέχρι 26 Οκτωβρίου του 2019. Ο προορισμός που ενδιαφέρεσαι έχει πτήσεις τις ημερομηνίες που θέλεις, ή τζάμπα έχεις μπει στη διαδικασία;.
Μπα τζαμπα οπως φαινεται. ..Για 28η οκτωβριου ενδιαφερομαι. Ποτε οριστικοποιουνται τα δρομολογια του χειμωνα γνωριζεις;

Οχι..εν ολιγης για να μην τα μπλεξεις δε πληρωνεις την αλλαγη..αν υπαρχει εισιτηριο στα ιδια λεφτα που χες δωσει ειναι τσαμπα η αλλαγη,αν το εισιτηριο εχει ανεβει τοτε πληρωνεις την διαφορα του εισιτηριου και οχι και εξτρα ποσο για αλλαγη..το χουμε?αν μπεις στο σιτε της aegean και διαλεξεις ενα προορισμο εξηγει αναλυτικοτατα την διαφορα μεταξυ ecοnomy και flex ριξε μια ματια!
Ναι οκ το πιασα τωρα!!!! Ευχαριστω

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios