Alex0077
Member
Δεν είναι από την Bonus Visa οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και χωρίς σύνδεση . Κατά τα άλλα είναι όπως τα λες. Θα πρέπει στον κωδικό κράτησης να υπάρχει πτήση μόνο μέχρι 31/07. Το κουπόνι έχει δοθεί!
Αναβάθμιση θέσης με δική σου πρωτοβουλία ή με πρωτοβουλία της εταιρίας εννοείς; Στην πρώτη περίπτωση πληρώνεις εσύ (είτε με μετρητά, είτε με μίλια, είτε με κουπόνια αναβάθμισης κλπ), στη δεύτερη δεν πληρώνεις (αλλά δε συμβαίνει και συχνά).καλημερα!! ξερει κανεις τι γινεται με την αναβαθμιση θεσης? πληρωνεις κατι παραπανω? και εγω που εχω 2 κρατησεις παιζει να αναβαθμιστει η μια θεση η και οι δυο απο την στιγμη που εγινε η κρατηση για 2 ατομα?
Οχι το γνωριζω αυτο μου ηρθε ενα Mail απο την aegean που γραφει :Αναβάθμιση θέσης με δική σου πρωτοβουλία ή με πρωτοβουλία της εταιρίας εννοείς; Στην πρώτη περίπτωση πληρώνεις εσύ (είτε με μετρητά, είτε με μίλια, είτε με κουπόνια αναβάθμισης κλπ), στη δεύτερη δεν πληρώνεις (αλλά δε συμβαίνει και συχνά).
Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι ασχετη μπορειτε να με βοηθησετε που μπορω να βρω απαντηση γιατι εχω βρει σε καποια σελιδα παλι αναφορα αλλα οχι απαντηση πως λειτουργει ολο αυτο
Εν ολίγοις: Σε υφιστάμενη κράτηση της Aegean (οικονομική θέση) υποβάλλεις μία "προσφορά" για αναβάθμιση θέσης σε business. Η Aegean σου δίνει ένα minimum ποσό (π.χ. 100 ευρώ). Μπορείς εσύ να "προσφέρεις" π.χ.150 ευρώ δίνοντας τον αριθμό πιστωτικής σου κάρτας. Το ποσό αυτό δε σου το δεσμεύει άμεσα, αλλά σου το "τραβάει" από την κάρτα μόνο αν κάνει δεκτή την αίτηση αναβάθμισης (έως 48 ώρες πριν την πτήση). Μπορείς να ακυρώσεις την "προσφορά" σου μόνο αν μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν έχει γίνει δεκτή από την αεροπορική (είναι κάτι σαν τη δωρεάν ακύρωση με τα ξενοδοχεία). Εννοείται όσο πιο μεγάλο ποσό "προσφέρεις", τόσο πιθανότερο είναι να γίνει δεκτή η "προσφορά" σου.Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι ασχετη μπορειτε να με βοηθησετε που μπορω να βρω απαντηση γιατι εχω βρει σε καποια σελιδα παλι αναφορα αλλα οχι απαντηση πως λειτουργει ολο αυτο
Σου λέει πως λειτουργεί, αν η πτήση έχει τη δυνατότητα αναβάθμισης, βάζεις εσύ ένα ποσό που πιστεύεις πως αντιστοιχεί στην συνολική εμεπιρία της μπιζνες και από εκεί και πέρα, αν το δεχθούν, πετάς. Αν όχι δεν θα χρεωθείς και θα παραμείνεις στην οικονομική.Συγνωμη αλλα επειδη ειμαι ασχετη μπορειτε να με βοηθησετε που μπορω να βρω απαντηση γιατι εχω βρει σε καποια σελιδα παλι αναφορα αλλα οχι απαντηση πως λειτουργει ολο αυτο
Ισως γιατι αρθροιζει την τιμη του ενος εισιτηριου επι 2??εκτος αν οντως η τιμη ναυλου που κοιτας ειναι για μια θεση μονο και για 2ο ατομο εχει αλλη τιμηΘέλω να κλείσω δύο εισιτήρια με aegean και έχω την εξής απορία. Όταν βάζω δύο ενήλικες μου βγάζει αρκετά παραπάνω τιμές,όταν βάζω έναν ενήλικα μου βγάζει καλύτερες τιμές!γιατί συμβαίνει αυτό?μήπως με συμφέρει να βγάλω καλύτερα δύο ξεχωριστά εισιτήρια?