Spyros-007
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Δεν ξέρω ...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
... ποιο αυλάκι; ...
ενα είναι το αυλάκι στην Ελλάδα... ποιο αυλάκι; ...
... μόνο που το Σεπτέμβρη ... είναι μικρότερη η μέρα ...Και για να είμαστε on topic
Ο Μάιος είναι ιδανικός μήνας για Πόλη
όπως και ο Σεπτέμβρης
!!!ενα είναι το αυλάκι στην Ελλάδα
θα σου πω με πμ ποιό είναι
... μόνο που το Σεπτέμβρη ... είναι μικρότερη η μέρα ...
Oι Δελφοί βρίσκονται στη Στερεά Ελλάδα, όχι στην Πελοπόννησο. Κeep flaming!
Όσοι έχουν τη μύγα, μυγιάζονται.Η ερώτηση ειναι απλή πως μπερδεψατε μοιρες ,κεντρα του κοσμου , Πελοποννήσιους μόνο εσεις το ξέρετε !!
Διαβάζω το #119 και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι Πελοποννήσιοι με τους Δελφούς. Αν είμασταν σε ξένο φόρουμ, αυτό θα λεγόταν flame.Ξαναδιάβασε τι έγραψε ο baba
Όση σχέση έχουν ο Νάρκισσος με τον Γκαίμπελς.Διαβάζω το #119 και δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχουν οι Πελοποννήσιοι με τους Δελφούς. Αν είμασταν σε ξένο φόρουμ, αυτό θα λεγόταν flame.
Όση σχέση έχουν ο Νάρκισσος με τον Γκαίμπελς.
(Ιδού θέμα για νέα διατριβή. Πεδίον ελεύθερον...)
Μετά από ..3σελίδες περίπου "απαντήσεις"περί γεωγραφίας..αυλακιών,βορρά-νότου κλπ κλπνα σου δώσω κι εγώ μιά απάντηση όσον αφορά το πως είναι η μέρα..Για να καταλάβω θα έχει μεγαλώσει η μέρα όπως στην Ελλάδα? και ο καιρός θα είναι όπως εδώ,....περίπου δηλαδή.
Τον Ιανουάριο είναι όπως τα λες, η κοπελιά όμως θέλει να πάει στην Πόλη το Μάιο, και το Μάιο συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, ότι και εδώ, π ε ρ ί π ο υ, δηλαδή, η μέρα θα έχει ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ (περίπου το ίδιο) όπως και στην Ελλάδα!Μετά από ..3σελίδες περίπου "απαντήσεις"περί γεωγραφίας..αυλακιών,βορρά-νότου κλπ κλπνα σου δώσω κι εγώ μιά απάντηση όσον αφορά το πως είναι η μέρα..
λοιπόν η διαφορά μας είναι ότι εκεί στην Κωνσταν.νυχτώνει νωρίτερα από μας αλλά και ξημερώνει νωρίτερα ,μήνα Ιανουάριο αρχές που εδώ στην Ελλάδα στις 7 το πρωί ήταν ακόμα σκοτάδι εκεί ήταν μιά χαρά μέρα,ενώ νύχτωνε από τις 5 παρά όταν εδώ νύχτωνε κατά τις 5 και 20.