Καλημέρα σε όλους,
Δεν ξέρω αν δεν σας είχα πόσο χρόνο θα σπαταλούσα σε ψάξιμο στο Internet.
Βρήκα μια πολύ καλή προσφορά για 4 μέρες / 3 νύχτες και μια και η γυναίκα μου με έχει τρελάνει με την Πόλη α ρε Εζέλ τι μας κάνεις... σκέφτομαι να πάμε αλλα πάντα με πρόγραμμα οπότε θέλω να με βοηθήσετε για να μπορέσω να δω τα καλύτερα σε αυτές τις μέρες.
Τέλος Οκτωμβρίου με αρχές Νοεμβρίου είναι καλή εποχή για την πόλη?
Θα μένουμε στο Istanbul May Hotel, istanbul hotels, Htel istambul, Estambul hotels, Hotel a Istanbul, Estambul, turchia, turquie (έχει χάρτη για την τοποθεσία) πιστεύω πως είναι σε καλό σημείο απο ότι διαβάζω στο site.
Σκέφτομαι για:
1η μέρα:
Αγία Σοφία
Μπλε Τζαμί
Παλάτι Τοπκαπί
Μεγάλο Παζάρι - Καπαλί Τσαρσί
Πλατεία Ταξίμ
2η μέρα
Miniaturk (κάπου το είδε η γυναίκα μου και θέλει να το δούμε)
Βόσπορος (βαρκάδα..)
3η μέρα:
Ότι περισέψει απο την πρώτη μέρα και ότι μου πείτε.
Θα ήθελα και κανα καλό ανατολίτικο μέρος με χανουμάκια, χορο της κοιλιάς κτλ (να τα δούμε στην χώρα τους)
Επίσης μέρη για καμια απογευματινή βόλτα.
και τέλος μέρη κοντά μας με καλή κουζίνα.
Καλύτερα είναι να πάμε καθημερινές ή ΠΣΚ? και τέλος (αν και σας κούρασα) στα παραπάνω μέρη υπάρχει κάποια μέρα που δεν είναι ανοιχτά ή έχει πολύ κόσμο πχ τις κυριακές για να πάμε άλλη μέρα?
Απο ότι διάβασα θα κάνω ερώτηση στο ταξί πόσο θα μου πάρει για το ξενοδοχείο για να μην με "δαγκώσει" τον τουρίστα.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και όποια πρόταση δεκτή.
Δεν ξέρω αν δεν σας είχα πόσο χρόνο θα σπαταλούσα σε ψάξιμο στο Internet.
Βρήκα μια πολύ καλή προσφορά για 4 μέρες / 3 νύχτες και μια και η γυναίκα μου με έχει τρελάνει με την Πόλη α ρε Εζέλ τι μας κάνεις... σκέφτομαι να πάμε αλλα πάντα με πρόγραμμα οπότε θέλω να με βοηθήσετε για να μπορέσω να δω τα καλύτερα σε αυτές τις μέρες.
Τέλος Οκτωμβρίου με αρχές Νοεμβρίου είναι καλή εποχή για την πόλη?
Θα μένουμε στο Istanbul May Hotel, istanbul hotels, Htel istambul, Estambul hotels, Hotel a Istanbul, Estambul, turchia, turquie (έχει χάρτη για την τοποθεσία) πιστεύω πως είναι σε καλό σημείο απο ότι διαβάζω στο site.
Σκέφτομαι για:
1η μέρα:
Αγία Σοφία
Μπλε Τζαμί
Παλάτι Τοπκαπί
Μεγάλο Παζάρι - Καπαλί Τσαρσί
Πλατεία Ταξίμ
2η μέρα
Miniaturk (κάπου το είδε η γυναίκα μου και θέλει να το δούμε)
Βόσπορος (βαρκάδα..)
3η μέρα:
Ότι περισέψει απο την πρώτη μέρα και ότι μου πείτε.
Θα ήθελα και κανα καλό ανατολίτικο μέρος με χανουμάκια, χορο της κοιλιάς κτλ (να τα δούμε στην χώρα τους)
Επίσης μέρη για καμια απογευματινή βόλτα.
και τέλος μέρη κοντά μας με καλή κουζίνα.
Καλύτερα είναι να πάμε καθημερινές ή ΠΣΚ? και τέλος (αν και σας κούρασα) στα παραπάνω μέρη υπάρχει κάποια μέρα που δεν είναι ανοιχτά ή έχει πολύ κόσμο πχ τις κυριακές για να πάμε άλλη μέρα?
Απο ότι διάβασα θα κάνω ερώτηση στο ταξί πόσο θα μου πάρει για το ξενοδοχείο για να μην με "δαγκώσει" τον τουρίστα.
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας και όποια πρόταση δεκτή.