Soozy
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιταλία
Καλησπέρα! Θα πάμε για κάμπινγκ κ δεν θέλω να έχω μαζί μου έγγραφα όπως ταυτότητα πάσο κλπ πειράζει αν έχω σε φωτογραφία το φοιτητικό μου πάσο?
Δεν νομίζω, εξαρτάται που θα πέσεις βέβαια. Τις περισσότερες φορές δεν ζητάνε καν.Καλησπέρα! Θα πάμε για κάμπινγκ κ δεν θέλω να έχω μαζί μου έγγραφα όπως ταυτότητα πάσο κλπ πειράζει αν έχω σε φωτογραφία το φοιτητικό μου πάσο?
Υπάρχει περίπτωση να μην δεχθούν την φωτογραφία κ να θέλουν κ ταυτότητα?Δεν νομίζω, εξαρτάται που θα πέσεις βέβαια. Τις περισσότερες φορές δεν ζητάνε καν.
Δε το βρίσκω καλή ιδέα, σε όσα κάμπινγκ έχω πάει (Χαλκιδική) ζητούσαν έγγραφο ταυτοποίησης.Καλησπέρα! Θα πάμε για κάμπινγκ κ δεν θέλω να έχω μαζί μου έγγραφα όπως ταυτότητα πάσο κλπ πειράζει αν έχω σε φωτογραφία το φοιτητικό μου πάσο?
Ταυτοποίηση για ποιο πράγμα? Δεν είναι φοιτητικό κάμπινγκ, είναι στο κάτω ΚουφονήσιΔε το βρίσκω καλή ιδέα, σε όσα κάμπινγκ έχω πάει (Χαλκιδική) ζητούσαν έγγραφο ταυτοποίησης.
Ααα οκ εντάξει, αυτό είναι (αν είναι ακόμα) ελεύθερο κι ανοργάνωτο, δεν έχεις πρόβλημα.Ταυτοποίηση για ποιο πράγμα? Δεν είναι φοιτητικό κάμπινγκ, είναι στο κάτω Κουφονήσι
Δε μου 'χει τύχει σε δρομολόγιο με πλοίο να μου ζητήσουν ταυτότητα παρά μόνο σε εποχές covid το 2020, ωστόσο μπορεί να συμβεί. Βασικά δε γίνεται να ταξιδεύεις οπουδήποτε χωρίς ταυτότητα για ευνόητους λόγους, κάτι μπορεί να χρειαστεί.Εγώ ρωτάω για το πλοίο παιδιά!!!
Το πάσο ?Την ταυτότητα μπορείς να την έχεις και στο κινητό σου.
Κατέβασέ το ψηφιακά και βάλε το στο wallet σου αν δεν θες να το κουβαλάς. Είναι επίσημο, κανείς δεν μπορεί να σου πει κάτι.Το πάσο ?
Kατέβασε τη ηλεκτρονικά στο κινητό μέσα από το gov και θα είσαι κομπλέ και χωρίς άγχοςΚαλησπερα! Ειναι να ταξιδεψω σε λιγες ωρες με Ferrie απο Κυλληνη για Ζακυνθο, αλλα δεν βρισκω την ταυτοτητα μου.. εχω βρει ομως μια φωτοτυπια της ταυτοτητας μου, ξερει κανεις αν θα δεχτουν την φωτοτυπια?