maria91
Member
Μονο κ μονο που δε μπαινω πλεον στη διαδικασια να περιμενω 30 ωρες στην ουρα για να μου τσεκαρουν την ταυτοτητα και να την στραβοκοιτανε,αξιζει καθε ευρω του διαβατηριου!!!!πλεον ταυτοτητα μονο για Ελλαδα....οταν θα πεσεις σε στραβο υπαλληλο εξω(και ειναι μπολικοι) και σε καθυστερησει κανα μισαωρακι ή οσο θελησει,οταν θα σου παρουν την ταυτοτητα και θα σου φερουν αστυνομο γιατι τους φαινετε πλαστη,τοτε θα αναθεωρησεις τελειως την αποψη σου!!τελικα , δεν ξαναβγαζω διαβατηριο, αν δεν ταξιδευω σε χωρα , που δεν δεχονται ταυτοτητα... ανανεωσα το διαβατηριο πριν καιρο και μου κοστισε γυρω στο 100σταρικο... το εκανα επειδη ειχε ληξει η ταυτοτητα...
πηγε σημερα η γυναικα μου και εβγαλε ταυτοτητα (οχι νεου τυπου...) και τις κοστησε 0,50 ευρ συν 10 ευρ φωτογραφιες...
η διαδικασια , απλουστατη, στα Καμινια στον Πειραια την εβγαλε, πηγε το πρωι και τις εδωσαν νουμερο...(αυτο δεν το εχουν ακομη διορθωσει...) δινουν 15 νουμερα την ημερα... ο σκοπος στη πορτα ηξερε να δωσει πληροφοριες λεπτομερως για την εκδοση (οτι δεν χρειαζεται παραβολο και μαρτυρας ,αν εχει ληξει, φτανει να ειναι σε καλη κατασταση η παλια ταυτοτητα...),
την ετοιμασαν επι τοπου σε ενα 15λεπτο και την εχει για ταξιδια,για αλλα 15 χρονια...
σε μερικους μηνες που ληγει το διαβατηριο , θα βγαλω ταυτοτητα με μισο ευρω ... τελος...