Όχι, στο check in δηλωνεις τα στοιχεια διαβατηριου.Να ρωτήσω. Για πτήση στο Εδιμβούργο κατά τη διάρκεια της αγοράς εισιτηρίων πρέπει να έχουμε τα στοιχεία του διαβατηρίου; Διότι δεν έχουμε και θα ξεκινήσουμε σιγά σιγά να βγάζουμε αλλά έλεγα μήπως τα κλείσω σε λίγο καιρό.
Ευχαριστώ πολύ.Όχι, στο check in δηλωνεις τα στοιχεια διαβατηριου.
Καλημέρα,Από πρόσφατη εμπειρία (προχθές παρέλαβα):
αίτημα ολοκληρώθηκε και απεστάλη = ΕΤΟΙΜΟ.
Κι εγώ το είδα, περίμενα μία μέρα ακόμη, το γκουγκλαρα και διάβασα σε κάποιο φόρουμ ότι αυτό σημαίνει ότι είναι έτοιμο και πήγα από κει. Έτοιμο ήταν.
Τώρα, γιατί δε γράφουν απλά και ξεκάθαρα ότι είναι έτοιμο προς παραλαβή, άγνωστο. Έ, να παιδευτούμε και λίγο. Χωρίς ένα γρίφο δεν έχει πλάκα.
Πληροφοριακά, ενώ έχω παραλάβει από προχθές, στο σύστημα γράφει ακόμη "αίτημα ολοκληρώθηκε και απεστάλη".
Άρα, εγώ θα σου έλεγα να πας να το πάρεις.
Αν δεν έχει κάπου να δηλώσεις ότι η ταυτότητα δε λήγει, βάζεις 15 χρόνια μετά την ημερομηνία έκδοσης. Πρακτικά δε θα το κοιτάξει κανένας.Παιδιά καλησπέρα,
Σκοπεύω να ταξιδέψω μεθαύριο με Wizz air για Αυστρία και μου ζητάει ημερομηνία λήξης της ταυτότητας μου για να πραγματοποιήσω το check in. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
Ευχαριστώ!
η ληξη της ταυτοτητας ειναι 15 χρονια μετα την εκδοσηΠαιδιά καλησπέρα,
Σκοπεύω να ταξιδέψω μεθαύριο με Wizz air για Αυστρία και μου ζητάει ημερομηνία λήξης της ταυτότητας μου για να πραγματοποιήσω το check in. Τι κάνουμε σε αυτή τη περίπτωση;
Ευχαριστώ!