katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Άντε παλι. Αγανανακτεις χωρίς λογο. Σε εχω διαβάσει.Άντε πάλι. Το έγγραφο ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ. Απλώς είναι παράπτωμα η μη αναννέωσή του.
Άντε παλι. Αγανανακτεις χωρίς λογο. Σε εχω διαβάσει.Άντε πάλι. Το έγγραφο ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ. Απλώς είναι παράπτωμα η μη αναννέωσή του.
Δεν θα υπάρξει κανένα θέμα, μην ανησυχείς, έτσι κι αλλιώς δεν αναγράφεται ημερομηνία λήξης. Πέρα από τα ταξίδια, με την μη ανανεωμένη ταυτότητα στη δεκαπενταετία μπορείς να ψηφίζεις, να την χρησιμοποιείς για κάθε είδους συναλλαγές με το δημόσιο, τις τράπεζες, ιδιωτικούς φορείς κλπ., να παρουσιάζεσαι στις αστυνομικές/δικαστικές/εισαγγελικές αρχές, να παντρευτείς, κ.ο.κ. Μόνο για έκδοση ή ανανέωση διαβατηρίου θα υποχρεωθείς σε ανανέωσή της.Με ταυτότητα στα λατινικά (χειρόγραφη βέβαια, 17 χρόνια από την έκδοσή της) και διαφορα στη φωτογραφία λόγω ηλικίας (στη φωτογραφία να είμαι 14 και τώρα 33) θα υπάρξει θέμα εντός Σέγκεν; Στην αστυνομία μου είπαν ότι δεν θα υπαρξει θέμα καθότι οι ελληνικές ταυτότητες δε λήγουν.
ΣευχαριστωΜπορείς ακόμη.
Όλα τα (κανονικά) Ελληνικά διαβατήρια που είναι σε ισχύ, είναι και βιομετρικά.Καλησπέρα στο forum.
Έχω κλεισει για μια βδομάδα στο Κίεβο και θα θελα να ρωτήσω τι ισχέι για την είσοδο στη χώρα. Διάβασα πως πλέον δεν είναι απαραίτητη η βίζα, αλλά απαιείται να έχει κανείς βιομετρικό διαβατήριο. Δηλαδή, θα πρέπει να αντικαταστίσω το υπάρχον διαβατήριο που έχω κι ας μην έχει λήξει ακόμα με βιομετρικό; Ποιο είναι το κόστος σε αυτή την περίπτωση;
ευχαριστώ.
Δηλαδή δεν θα πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή; Το δικό μου διαβατήριο το έβγαλα το 2015 και θα είναι μέχρι του χρόνου σε ίσχύ. Συγγνώμη που ρωτάω ξανα, αλλά τώρα συνάντησα για πρώτη φορά τον όρο "βιομετρικά" και νόμιζα πως είναι διαβατήρια καινούριου τύπου, με τα οποία πρέπει να αντικαταστήσουμε τα παλιά.Όλα τα (κανονικά) Ελληνικά διαβατήρια που είναι σε ισχύ, είναι και βιομετρικά.
Ήταν νέου τύπου πριν καμμιά δεκαριά χρόνια. Εδώ και πολλά χρόνια, και τα τελευταία μη βιομετρικά έχουν λήξει.Δηλαδή δεν θα πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή; Το δικό μου διαβατήριο το έβγαλα το 2015 και θα είναι μέχρι του χρόνου σε ίσχύ. Συγγνώμη που ρωτάω ξανα, αλλά τώρα συνάντησα για πρώτη φορά τον όρο "βιομετρικά" και νόμιζα πως είναι διαβατήρια καινούριου τύπου, με τα οποία πρέπει να αντικαταστήσουμε τα παλιά.
Ωραία! Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!Ήταν νέου τύπου πριν καμμιά δεκαριά χρόνια. Εδώ και πολλά χρόνια, και τα τελευταία μη βιομετρικά έχουν λήξει.