Το διαβατήριο σου είναι προ του 2006 και επομένως έχει εκδοθεί από τη νομαρχία κι όχι από την ΕΛ.ΑΣ. Επομένως είναι εντελώς μη αναννεώσιμο.Εχω διαβατηριο απο το 2004 το οποιο προφανως απο τοτε δεν εχει ανανεωθει,ειχε βγει απο τους γονεις μου για ταξιδι στο εξωτερικο ως ανηλικη που ημουν τοτε..η απορια μου ειναι η εξης:μπορω να το ανανεωσω ή θα πρεπει να βγει νεο με νεα φωτογραφια;;η ανανεωση διαβατηριου δεν ειναι φθηνοτερη διαδικασια ή χαζομαρες λεω;
Οτι θα ταν μη ανανεωσιμο το περιμενα λογω της φωτογραφιας αλλα εγω σα παιδακι θυμαμαι επισκεψεις στην αστυνομια και οχι στη νομαρχια οπως και απο εκει το παραλαβαμεΤο διαβατήριο σου είναι προ του 2006 και επομένως έχει εκδοθεί από τη νομαρχία κι όχι από την ΕΛ.ΑΣ. Επομένως είναι εντελώς μη αναννεώσιμο.
Το πρώτο μου διαβατήριο (1996) εκδόθηκε απο την αρμόδια Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και το έχω ακόμα, γιατί τότε το τρυπούσαν όταν έβγαζες νέο και δεν στο έπαιρναν. Οπότε το έχω ακόμα!Οτι θα ταν μη ανανεωσιμο το περιμενα λογω της φωτογραφιας αλλα εγω σα παιδακι θυμαμαι επισκεψεις στην αστυνομια και οχι στη νομαρχια οπως και απο εκει το παραλαβαμε