duty_free
Member
προφανως και δεν ισχυει. ηθελα ομως να μαθω κατι. Σε ευχαριστω.
Με ταυτότητα(λατινικοί χαρακτήρες) είσαι εντάξει.Το διαβατήριο ίσως προσφέρει(για ορισμένους) περισσότερη σιγουριά σε δύσκολες περιπτώσεις.Καλησπέρα! Θα πάω Εδιμβούργο με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το διαβατήριό μου έχει λήξει και για ανανέωση διαβάζω κάτι ποσά περί των 50€. Πρέπει να το ανανεώσω; (πρόσφατα φίλος που πήγε Άμστερνταμ τις ημέρες που είχε συμβεί τρομοκρατική επίθεση, του ζήτησαν σε τυχαίο έλεγχο το διαβατήριό του). Ευχαριστώ
Για διαβατηριο εγω που πηρα στο αντιστοιχο αστυνομικο τμημα εκδοσης διαβατηριων μου ειπαν οτι θελει 2-3 εργασιμεσ ημερες. Φανταζομαι και για εσενα καπου τοσο θα θελει
Τέλεια! Σε ευχαριστώ!Για διαβατηριο εγω που πηρα στο αντιστοιχο αστυνομικο τμημα εκδοσης διαβατηριων μου ειπαν οτι θελει 2-3 εργασιμεσ ημερες. Φανταζομαι και για εσενα καπου τοσο θα θελει
Ορίστε το σχετικό link. Την παίρνετε κατά την άφιξη στο αεροδρόμιο.Ξέρει μήπως κανείς να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση βίζας για Ντουμπάι;
Εγω δεν γνωριζω αλλά μπορεις να ρωτησεις στην πρεσβεια τους. Το λογικο ειναι οτι αυτοι θα σου βγαλουν βιζα οποτε θα σου πουν και τι χρειαζεσαιΞέρει μήπως κανείς να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση βίζας για Ντουμπάι;