fotast
Member
Όχι δεν χρειάζεται.Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν για την έκδοση διαβατηρίου απαιτείται ραντεβού;
Όχι δεν χρειάζεται.Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν για την έκδοση διαβατηρίου απαιτείται ραντεβού;
Αναλογα το τμημα,βρες που ανηκεις και καλεσε να σου πουνΚαλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν για την έκδοση διαβατηρίου απαιτείται ραντεβού;
Καλημέρα!! Όχι δεν χρειάζεται!!Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος αν για την έκδοση διαβατηρίου απαιτείται ραντεβού;
Όχι δεν χρειάζεται.
Στο Τμήμα που υπάγομαι χρειάζεται ραντεβού και δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα, μην γενικεύετε.Καλημέρα!! Όχι δεν χρειάζεται!!
Έχω πάρει τηλέφωνο σε 7 τμήματα διαβατηρίων ( υπήρχε θέμα) .. και τα 7 δεν ήθελαν ραντεβού.. ένα στην Τρίπολη και τα άλλα στην Αθήνα... Για διαβατήριο πάντα μιλάμε.. βέβαια , το καλύτερο είναι να πάρει το παιδί ένα τηλέφωνο στο τμήμα να ρωτήσει , για να είναι σίγουρος..Στο Τμήμα που υπάγομαι χρειάζεται ραντεβού και δεν υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα, μην γενικεύετε.
Στον Αθηνων οπου εδρευει στο Παγκρατι θελει ραντεβου,πηρατε κ σ αυτο τηλ κ σας ειπαν οχι???γιατι εγω οταν ειχα παει παρολο με ραντεβου γινοταν της τρελης και δε εξυπηρετηθηκα στην ωρα μου,δε νομιζω πολυσυχναστα τμηματα να ναι χωρις ραντεβου!!!στου Πειραια απο την αλλη κωλοβαραγανε και δε θελαν ραντεβου...οποτε ας καλεσει ο ανθρωπος εκει οπου υπαγεται απο το να παει γιολο κ να φαει πορτα!Έχω πάρει τηλέφωνο σε 7 τμήματα διαβατηρίων ( υπήρχε θέμα) .. και τα 7 δεν ήθελαν ραντεβού.. ένα στην Τρίπολη και τα άλλα στην Αθήνα... Για διαβατήριο πάντα μιλάμε.. βέβαια , το καλύτερο είναι να πάρει το παιδί ένα τηλέφωνο στο τμήμα να ρωτήσει , για να είναι σίγουρος..
Είχα πάρει Αιγάλεω+ Μεταξουργείο + Καλλιθέα+ Πατήσια + Αχαρναί. Δεν ήθελαν ραντεβού! Αλλά παίζει να μην είχαν δουλειά.. οπότε ναι, ας πάρει να ρωτήσει!!Στον Αθηνων οπου εδρευει στο Παγκρατι θελει ραντεβου,πηρατε κ σ αυτο τηλ κ σας ειπαν οχι???γιατι εγω οταν ειχα παει παρολο με ραντεβου γινοταν της τρελης και δε εξυπηρετηθηκα στην ωρα μου,δε νομιζω πολυσυχναστα τμηματα να ναι χωρις ραντεβου!!!στου Πειραια απο την αλλη κωλοβαραγανε και δε θελαν ραντεβου...οποτε ας καλεσει ο ανθρωπος εκει οπου υπαγεται απο το να παει γιολο κ να φαει πορτα!
΄Ετσι είναι στα πιο πολλά.Χωρίς ραντεβού.Τελικά πήγα στο γραφείο διαβατηρίων σήμερα και δεν χρειαζόταν ραντεβού (Αθήνα).