Anastasia B.
New Member
Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες! Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν ταξιδέψει ήδη Ιορδανία και στα κλασσικά μέρη που αναφέρονται παραπάνω! Είναι ασφαλές για 3 γυναίκες (όχι με γκρουπ) ;;;
Απόλυτα ασφαλής προορισμός! Πάντα βέβαια προσέχουμε τα αυτονόητα.Καλησπέρα σε όλους τους ταξιδιώτες! Θέλω να κάνω μια ερώτηση σε όσους έχουν ταξιδέψει ήδη Ιορδανία και στα κλασσικά μέρη που αναφέρονται παραπάνω! Είναι ασφαλές για 3 γυναίκες (όχι με γκρουπ) ;;;
λοιπον εγω γυρισα χθεσ απο ιορδανια θα σου γραψω ωσ εχειΚαλησπέρα, είμαι νεοφερμένος στο σαιτ, χτες μόλις έκλεισα αεροπορικά για Ιορδανία, πρώτη φορά που θα ταξιδεύω εκτός Ελλάδας, πόσο μάλλον εκτός Ευρώπης. Η αλήθεια είναι πως έχω πελαγώσει, αλλά θέλω να πιστεύω πως θα τα βάλω όλα σε τάξη. Θα ξεκινήσω να ενημερώνομαι για τα έγγραφα που θα χρειαστώ και που θα κανονίσω την διαμονή κτλ.
εαν δεν πασ σε τουριστικουσ προορισμουσ που καλυπτει η πασσ μην την βγαλεισΜπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι ακριβώς παίζει με το jordan pass?https://www.jordanpass.jo/Contents/Prices.aspx Πληρώνεις 70jd και είσαι καλυμμένος για βίζα όσες μέρες κάτσεις,+1 ημέρα στην πέτρα,+είσοδο σε κάποιους τουριστικούς προορισμούς, η όταν φτάσει κάποιος στην ιορδανία πρέπει να πληρώσει και έξτρα την βίζα της ιορδανίας που νομίζω είναι γύρω στα 40jd. Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει πάει ιορδανία και έχει χρησιμοποιήσει το jordan pass γιατί έχω μπερδευτεί
καλώς ήρθατεΓ) MAHMOUD AL SALAYMEH ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ 00962796524216 ΜΙΛΑΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΟΣ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΛΕΦΤΗΣ .ΕΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΠΟΡΕΙΣΚΑΙ ΜΕ WATS UP ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ
ξενοδοχεια μεσος ορος 65 με 70 ευρω , ταξι 3 μερες 300 ευρω με δικη του διανυκτερευση ,νεμπο δεν μπηκαμε μεσα μονο απ εξω διοτι μας τσατισαν κατι καλογεροι γαλοι .17 δηναρια τα φαναρακια στην πετρα το πρωινο περασμα με την παςς ,νεκρα θαλασσα 25 το ατομο για μπανιο και φαγητο μας το εκλεισε ο μαχμουντ ,εαν το κλεισεις απο εδω η μονοσ σου ζητουν 80 δηναρια .Στον τοπο βαπτισησ 12 η17 δηναρια .εστιατορεια πληρωσαμε πολλα γιατι καποιοι απο την παρεα φοβοταν .στην ακαμπα φαγαμε πολυ οικονομικα 7.30 δηναρια τα δυο ατομα ,(πισω απο το τζαμι)καλώς ήρθατε
Μπορείς να πληροφορήσεις για τιμές ?