gmask1
Member
Γνωρίζει κανείς τα 5 must-see μέρη στο Wadi Rum? Μέχρι στιγμής έχω Burdah Rock bridge, Al-Mahat arch, Geber-Amra. Πως μπορεί να γίνουν όλα με το τζιπ?
Οκ, ευχαριστώ. Αυτό θα ελεγχθεί κατά την αναχώρηση, στο αεροδρόμιο (όπως διάβασα στο σάιτ τους). Την Πέτρα μπορώ να την επισκεφθώ; Ρωτώ επειδή βάζουν πιο ακριβό εισιτήριο γι᾿ αυτούς που δεν διανυκτερεύουν. (βλ. εδώ). Έχοντας Jordan Pass θα με αφήσουν, ή θα ζητάνε έξτρα;Η Jordan pass έχει ως προϋπόθεση την παραμονή τουλάχιστον 3 βράδια στην Ιορδανία
Καλως ήρθες!!! Εμεις πάλι τα φάγαμε οοολααααα!!!! 4 ατομα με 3 δηναρια γυρίσαμε πίσω χα χα!!!!Καλημερα στο φορουμ! Μολις χθες γυρισα απο Ιορδανια μετα απο ενα ταξιδι μιας εβδομαδας. Θα επανελθω πολυ συντομα ανεφεροντας το τι καναμε εκει και θα θα δωσω και καποιες συμβουλες.
ΥΓ : Λογω κακου προγραμματισμου, μου εχει μεινει ενα αρκετα μεγαλο ποσο δηναριων. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm. Μενω Αθηνα, Δυτικα. Θα συμφερει και τους δυο πολυ περισσοτερο απο ενα ανταλλακτηριο ή καρτα.
Καλημερα στο φορουμ! Μολις χθες γυρισα απο Ιορδανια μετα απο ενα ταξιδι μιας εβδομαδας. Θα επανελθω πολυ συντομα ανεφεροντας το τι καναμε εκει και θα θα δωσω και καποιες συμβουλες.
ΥΓ : Λογω κακου προγραμματισμου, μου εχει μεινει ενα αρκετα μεγαλο ποσο δηναριων. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει pm. Μενω Αθηνα, Δυτικα. Θα συμφερει και τους δυο πολυ περισσοτερο απο ενα ανταλλακτηριο ή καρτα.
Γεια σου antro μπορείς να μου προτείνεις πώς μπορώ να φτιάξω ένα 3 ήμερο πρόγραμμα για ιορδανια. Φθάνω aqaba Παρασκευή και φεύγω από εκεί δευτερα.προβληματιζομαι λίγο με τα ακριβά μεταφορικά από αεροδρόμιο για πέτραΚαλημερα στο φορουμ! Μολις χθες γυρισα απο Ιορδανια μετα απο ενα ταξιδι μιας εβδομαδας. Θα επανελθω πολυ συντομα ανεφεροντας το τι καναμε εκει και θα θα δωσω και καποιες συμβουλες.
Πόσο ακριβά δηλαδή??? Τι σου ζητανε? Ποσα ατομα θα είστε?Γεια σου antro μπορείς να μου προτείνεις πώς μπορώ να φτιάξω ένα 3 ήμερο πρόγραμμα για ιορδανια. Φθάνω aqaba Παρασκευή και φεύγω από εκεί δευτερα.προβληματιζομαι λίγο με τα ακριβά μεταφορικά από αεροδρόμιο για πέτρα
Θα είμαι μόνος μου και βλέπω στο ίντερνετ τιμές των 80 ευρώΠόσο ακριβά δηλαδή??? Τι σου ζητανε? Ποσα ατομα θα είστε?
Ισως αξίζει να στείλεις απο τώρα κάποιο μήνυμα, είτε να διαπραγματευεις την τιμή, είτε αν έχουν και κάποιον αλλο που ενδιαφέρεται για το ίδιο δρομολόγιο να το μοιραστείτε . Εμείς πληρώσαμε (4 atoma)Θα είμαι μόνος μου και βλέπω στο ίντερνετ τιμές των 80 ευρώ
Καλώς ήρθες.Καλησπέρα!!
Είμαι καινούρια στην παρέα, όμως έχω διαβάσει ότι έχετε αναρτήσει για Ιορδανία. Σκέφτομαι να κλείσω μαζί με ένα φίλο μου εισιτήρια με τη Ράιαν για Άκαμπα 16-20/12. Θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα:
1) Υπάρχει κάποιος που θα κάνει το ίδιο ταξίδι, μήπως βολεψει και μοιραστούμε έξοδα μετακινήσεων;
2) Έχει κάνει κάποιος το ίδιο ταξίδι στα βασικά αξιοθέατα ( πέτρα, νεκρά θάλασσα, έρημο) και μπορεί να προσφέρει ένα κοστολογιο ώστε να υπολογίζουμε πόσο περίπου θα βγει συνολικά το πακέτο (διαμονή, μετακινήσεις, είσοδοι);;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!