vasiliss
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;;;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ρωσία -Ισλανδία - Περού
Πάντως, περιστασιακά, σήμερα όλη την ημέρα εμένα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.
Κι εμένα μου βγάζει σήμερα αυτό το error.Πάντως, περιστασιακά, σήμερα όλη την ημέρα εμένα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.
View attachment 325222
Τέλειο!!!
Kαι εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα, δεν παιρνω τα like που θελω αλλα δεν ξερω αν ειναι προβλημα του φορουμ ή των συμφορουμιτων!Κι εγώ είχα θέμα από desktop και chrome browser. Δεν έπαιρνε τα like που έβαζα και μου έβγαλε ένα μήνυμα να προσπαθήσω αργότερα
Πήρες το λάικ μου?? Έκανα τέστKαι εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα, δεν παιρνω τα like που θελω αλλα δεν ξερω αν ειναι προβλημα του φορουμ ή των συμφορουμιτων!
Έφτιαξε νομίζωKαι εγω εχω ενα παρομοιο προβλημα, δεν παιρνω τα like που θελω αλλα δεν ξερω αν ειναι προβλημα του φορουμ ή των συμφορουμιτων!
Αυτό το μήνυμα μου το βγάζει και εμένα στον desktop. Έχω προσέξει σχεδόν όλες τις φορές που μου εμφανίζεται έχω ανοίξει 3-4 καρτέλες με Ταξιδιωτικές Ιστορίες κυρίως (ξεκίνησε ο διαγωνισμός ). Κάποιες ανοίγουν κανονικά (όχι οπωσδήποτε οι πρώτες που έκανα κλικ) και σε κάποιες μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Ίσως οφείλεται στις πολλές εικόνες και μπουκώνει ο server. Μετά από 3-4 refresh στην καθεμία, μου φορτώνουν κανονικά 1-1.Πάντως, περιστασιακά, σήμερα όλη την ημέρα εμένα μου βγάζει το παρακάτω μήνυμα.
View attachment 325222
Κοιτάω το θέμα με το server error. Στο μεταξύ πόσο να ανέβει το όριο στις φωτογραφίες; Είναι 20mb, τι φωτογραφίες πας να ανεβάσεις και δε σε αφήνει;Επίσης καλό θα είναι κάποια στιγμή και αν γίνεται, να ανεβάσεις το όριο στο Upload Images. Είναι κρίμα να τις ανεβάζουμε σε άλλους image hosters ενώ μπορούν να ειναι στο Forum ανεβασμένες.