OMG !!!!!που να βρω κανενα να ξαναπαντρευτω να παω εκεινα και απο τις ξαπλωστρες του ξενοδοχειου.στο τελος ειναι το λας τερεννας απο ψηλα...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ητανε το μερος βουρκωσα οταν το ειδα View attachment 12356
View attachment 12357
View attachment 12358
View attachment 12359
Είχα σκεφτεί και τη διαμονή Σαμανά λόγω θέσης, χαίρομαι που μαθαίνω ότι είναι και όμορφη πόλη.ειναι μικρες διαδρομες στην σαμανα και πας οπου θες σε μιση μια και μεγιστο μιαμιση ωρα. το λας γαλερας ειναι και μεσα στις πιο ομορφες παραλιες. στο λας τερεννας εχει ζωη και πολυ περισσοτερα να κανεις και να φας. εγω τα ειδα αν θα ξαναπηγαινα θα πηγαινα στην σαμανα την πρωτευουσα γιατι ολες οι αποστασεις ισαπεχουν συν οτι ειναι η μονη ομορφη πολη στον αγιο δομινικο!σαν πολη εννοω.λοιπον στην μποκα τσικα το ξενοδοχειο μου πηστευω οτι βρησκοταν στο δευτερο καλυτερο σημειο με το πρωτο να ειναι το ακριβο ΑΙ.αν εισαι openmind τυπος και παρεις χαμπαρη οτι το δωματιο ειναι μονο για να κοιμασαι τοτε πετυχες jack pot με dominican bay. αν υπαρχει περιεργεια τοτε αλλαζουν τα δεδομενα!!! εφτιαξε το ιντερνετ σπιτι!!!
Πολυ ωραιες φωτο , μου φερνουν υπεροχες αναμνησεις! Ειδικα αυτη απο το Λας Τερρενας ειναι οντως γιανα και απο τις ξαπλωστρες του ξενοδοχειου.στο τελος ειναι το λας τερεννας απο ψηλα...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ητανε το μερος βουρκωσα οταν το ειδα
View attachment 12359