• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Εργαλείο για πρόγραμμα ταξιδιού

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Kι κι εγω, μ αρεσει πολυ η ιδεα αρκει να μην επαναλαμβανομαστε (Ερση την σκοτωσα την λεξη). Να μην μπαινει ο καθενας και να ζηταει βοηθεια για οργανωση του ταξιδιου του στον Λονδινο αν υπαρχουν ηδη ετοιμα 10 ημερολογια.
Χμ είπες εδώ κάτι σωστό. Άρα μήπως πρέπει να υπάρχουν έτοιμα "ημερολόγια" ή "πράγματα" που θα μπορεί να βάζει μέσα στα ημερολόγια το κάθε μέλος?

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Σαν ιδέα καλή,έχω βέβαια μιά επιφύλαξη και αυτό το λέω κρίνοντας και βλέποντας τις τελευταίες μέρες κάποιες συζητήσεις πώς εξελίσσονται σε σχετικές ερωτήσεις....πχ 6 μέρες στο Παρίσι,προτάσεις στο Λονδίνο κλπ όπου με αφορμή μια ερώτηση η κουβέντα οδηγεί στο να υποστηρίζει μετά μανίας κάποιος τη δική του πρόταση και να υποβιβάζει,να αφορίζει την πρόταση κάποιου άλλου,σαν πεδίο μάχης:shock:.
Η κάθε πρόταση έχει μέσα της την υποκειμενική ματιά,αυτό είναι αναπόφευκτο,ίσως αν αποφεύγονταν η αν περιορίζονταν τα σχόλια επί των προτάσεων να μπορούσε να εξελιχθεί ομαλά μια τέτοια ιδέα.

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Αυτό το "έτοιμα" ίσως να λειτουργεί καλύτερα. Γιατί σίγουρα υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει μπάχαλο η κατάσταση με το να δημιουργούνται συνέχεια νέα ημερολόγια που περιλαμβάνουν τα ίδια και τα ίδια πράγματα.

Εγώ το φαντάζομαι κάπως έτσι:
Να μπορείς να φτιάχνεις ένα πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τα "έτοιμα" με τη σειρά που θες, να υπάρχει δυνατότητα να προστεθούν νέα μη υπάρχοντα και ταυτόχρονα να μπορεί να γίνεται σχολιασμός - κριτική - κατάθεση απόψεων από άλλα μέλη.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τρομερή ιδέα.Από τις πιο δημιουργικές που έχω ακούσει τον τελευταίο καιρό.

Κι εγώ προς τα "έτοιμα" με πολλαπλές επιλογές προσανατολίζομαι,αλλά με προβληματίζει η υλοποίηση.Πόσο πετυχημένη δηλαδή θα είναι η αποτύπωση της ιδέας στην πράξη,γατί είμαι βέβαιος πως ο καθένας μας το έχει σχηματίσει διαφορετικά στο μυαλό του.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Γι'αυτό το πόσταρα κι'εγώ, επειδή τόχω κάπως ασαφώς στο μυαλό μου, ή τόχω με ένα συγκεκριμένο τρόπο, για να ακουστούν μερικές ιδέες και να δούμε πώς μπορεί να υλοποιηθεί. :)

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Για μενα η καλυτερη μορφη που θα εχουν αυτα τα ημερολογια ειναι κατι σαν την Τravelpedia για το Παρισι. "Το Παρισι για τους λατρεις της τεχνης" "Το Παρισι με παιδια" "Το κλασσικο ταξιδι στο παρισι" Εναλλακτικο κ.τ.λ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Def,δεν ξεκινάς να μας λες πως το έχεις στο μυαλό σου για να το βελτιώσουμε/προσαρμόσουμε;

Lyda,αν είμαι λάτρης της τέχνης με παιδιά τι κάνω;:bleh:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Χωρίς να γνωρίζω τις δυνατότητες της βάσης και χωρίς να έχω ιδέα από υλοποιήσεις,έχω στο μυαλό μου κάτι σαν το ακόλουθο.

Κουτάκια που θα αντιστοιχούν σε ημέρες στο κάτω μέρος της οθόνης και τα οποία θα γεμίζουν με drag&drop επιλογές από επάνω.Όταν θα κινείσαι στον "προγραμματισμό" ταξιδιού,θα μπορείς να αλλάζεις θεματολογία εντός του προορισμού (στο στύλ που ανέφερε η Lyda) για να εντοπίζεις πιο εύκολα ότι σε ενδιαφέρει και πατώντας πάνω σε ένα θέμα/αξιοθέατο θα μεταφέρεσαι σε πληροφορίες και συζητήσεις επ'αυτού που θα παραμένουν strictly πληροφοριακές και όχι μπάχαλα.

Δεν ξέρω πόσο κατανοητός έγινα.

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Πολύ καλή ιδέα, εάν δεν "μπουκώσει" από 30 εξαήμερα στο Λονδίνο (όπως ανέφεραν και παραπάνω τα παιδιά!).

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Έρση να φανταστείς ότι ούτε καν παιδιά δεν έχω.Για να πικάρω τη Lyda το έγραψα κι όχι για να βρω λύση σε ένα πρόβλημα που δυνητικά θα με απασχολήσει σε πολλά χρόνια από τώρα.

Όταν πάντως βρεθώ μπροστά του θα ανατρέξω στο rough guide σου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom