• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επιταξη καθηγητων και ταξιδι

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Θεωρητικά το υπουργείο έχει το δικαίωμα να σας φωνάξει και το καλοκαίρι για εργασία.
...όπως δηλαδή τι;;να βάψουμε τα σχολεία;;;να ποτίζουμε τα φυτά;;βρε πάτε όπου θέλετε ...μην φοβάστε ...με τον φόβο μας κοιμίζουν και μας χειραγωγούν ...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
...όπως δηλαδή τι;;να βάψουμε τα σχολεία;;;να ποτίζουμε τα φυτά;;βρε πάτε όπου θέλετε ...μην φοβάστε ...με τον φόβο μας κοιμίζουν και μας χειραγωγούν ...

"Εσενα ειδικα μπορει να κανεις συντηρηση των υδραυλικων γιατι πολυ κοντρα μας πας. Οταν λεμε επιταξη, εννοουμε επιταξη. Σοβαροι ανθρωποι ειμαστε."

Υπουργειο Παιδειας και Θρησκευματων

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
"Εσενα ειδικα μπορει να κανεις συντηρηση των υδραυλικων γιατι πολυ κοντρα μας πας. Οταν λεμε επιταξη, εννοουμε επιταξη. Σοβαροι ανθρωποι ειμαστε."

hi Hitler!! sorry επανέρχομαι στην τάξη ,δεν τα παω καλά με τα υδραυλικά ...στείλτε μου και μια στρατιωτική στολή ,έτσι να μην ξεχνιέμαι οτι είμαι μια επιταγμένη !!!

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Τι θα ακολουθήσει την επίταξη;
Υπάρχει κι αυτό το σενάριο:
http://kavouras12.blogspot.gr/
a1.bp.blogspot.com__pWp3Px5GLD4_Uad7A3a9biI_AAAAAAAADF0_ZnIguA6ab1a4d2a2f5f65526f368912e5810ee.jpg
γι αυτό ακριβως έγραψα πιο πάνω οτι δικαιούμαι να φάω τα λίγα λεφτά μου -οσο ακόμα τα παίρνω - όπου γουστάρω ε!έχουν ακόμα και οι μελλοθάνατοι τις τελευταίες τους επιθυμίες!

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
γι αυτό ακριβως έγραψα πιο πάνω οτι δικαιούμαι να φάω τα λίγα λεφτά μου -οσο ακόμα τα παίρνω - όπου γουστάρω ε!έχουν ακόμα και οι μελλοθάνατοι τις τελευταίες τους επιθυμίες!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ΠΟΛΥ συμφωνώ μαζί σου....
(Απλά κοίτα να σαι έγκαιρα πίσω -αν φευγεις για το τριήμερο, μην πέσεις σε κανένα ....μπιιιιιπ και σε δώσει αδικαιολογήτως απούσα.)
ΥΓ. Χαίρομαι και τον ελεύθερο τρόπο που εκφράζεσαι.
Περικοπές στην αξιοπρέπεια , μόνο αν τις δεχτούμε εμείς θα γίνουν

miranta

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο ΠΟΛΥ συμφωνώ μαζί σου....
(Απλά κοίτα να σαι έγκαιρα πίσω -αν φευγεις για το τριήμερο, μην πέσεις σε κανένα ....μπιιιιιπ και σε δώσει αδικαιολογήτως απούσα.)
ΥΓ. Χαίρομαι και τον ελεύθερο τρόπο που εκφράζεσαι.
Περικοπές στην αξιοπρέπεια , μόνο αν τις δεχτούμε εμείς θα γίνουν
...έτσι ακριβώς συμφωνώ -μόνο αν εμεις το δεχτούμε-όχι δεν υπάρχει περίπτωση να μαι αδικαιολογήτως απούσα δεν παίρνω άδειες απο τη σημαία(εκτος και αν μπαίνει ο άντρας μου στο χειρουργείο όπως είπα ) και προσπαθώ να κάνω τη δουλειά μου όσον αφορά την ουσία όσο καλύτερα μπορώ ...αλλά απο τις 30 Ιουνίου και μετά δεν έχει κανένα νόημα η παρουσία μου στο σχολείο ..όπως νόημα δεν έχει και η επίταξη ...δεν πρόκειται να πάρω κανένα υπουργείο τηλ για να πάρω την άδεια να ταξιδέψω ,όπου θέλω ...γιατί σε λίγο αν το κάνουμε αυτό θα πρέπει να ζητάμε και άδεια για να ...αναπνέουμε ...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
(εκτος και αν μπαίνει ο άντρας μου στο χειρουργείο όπως είπα )
"Σιγα το λογο για να σου δωσουμε αδεια."

...αλλά απο τις 30 Ιουνίου και μετά δεν έχει κανένα νόημα η παρουσία μου στο σχολείο ..
"Δικιο εχεις... Κι εμεις δεν νομιζουμε πως θα εχει καποιο νοημα η παρουσια σου στο σχολειο. Οποτε αφου κι εσυ συμφωνεις, μπορουμε να σε βαλλουμε στη λιστα με τους υποψηφιους προς απολυση."

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Υπάρχει κι άλλη εκδοχή
Αυτή τη βδομάδα βγαίνουν τα αποτελέσματα της σχολικής χρονιάς.
Λέτε να χουμε και τέτοιες ανακοινώσεις:
http://kavouras12.blogspot.gr/

a1.bp.blogspot.com__PQy7Hc9mGug_Ubj6FI17WzI_AAAAAAAADNA_kA2Krj855e49bf9bf85b4844fd2bab25d3709f.jpg

giorgosk

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπέργκαμο Κόμο Λέκο
Ταξίδι-Όνειρο
Los Angeles
Ο υπουργός είπε πως θα αρθεί με τη λήξη των Πανελλαδικών.
Π@π@ριες μας λέει.

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Οι πρώτες απολύσεις καθηγητών είναι πλέον γεγονός.
Το χαμε προβλέψει στο καβουροζούμι... ( Σιγά το δύσκολο....)
a2.bp.blogspot.com__GPzBuG5pruw_Ua_IYdA_WLI_AAAAAAAADJc_tk_MQEc076b07f77d69951b4a542b8fd4d8d1a.jpg

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom