thrylosveria
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Βαλτικες
- Ταξίδι-Όνειρο
- φινλανδια
μηπως γνωριζετε ρε παιδια τι γινετε στην περιπτωση των επιταγμενων καθηγητων αν εχουν το δικαιωμα εξοδου απο τη χωρα ????
Με επιστροφή... δεν ξέρω!μηπως γνωριζετε ρε παιδια τι γινετε στην περιπτωση των επιταγμενων καθηγητων αν εχουν το δικαιωμα εξοδου απο τη χωρα ????
πολύ φοβάμαι πως δεν επιτρέπεται όχι μόνο η έξοδος απο τη χώρα αλλά ούτε η απομάκρυνση πάνω απο 30 χλμ απο την οργανική θέση (αν υπάρχει!!)...αλλά σιγά τώρα μην μείνουμε δέσμιοι της ηλιθιότητας τους !Να φανταστείς εμένα ο άντρας μου χειρουργούνταν και ζήτησα μόνο για μια μέρα άδεια -τη μέρα του χειρουργείου-και δεν μου την έδωσαν !Τι έπρεπε δηλαδή να γίνει ;;να μην πάω ή να περιμένω να λήξει η επίταξη για να χειρουργηθεί ;μηπως γνωριζετε ρε παιδια τι γινετε στην περιπτωση των επιταγμενων καθηγητων αν εχουν το δικαιωμα εξοδου απο τη χωρα ????
Φυσικά και πήγα ...και φυσικά θα πάω και στην Ιταλία ..έχω βγάλει τα εισιτήρια θα χάσω τα λεφτά μου γιατί αυτοί που μας κυβερνάν είναι τρελοί;;; ας μην τους φοβόμαστε τόσο ..Αρκετά
Καλά, βγάλε κι ένα πλαστό διαβατήριο για καλό και για κακό...πολύ φοβάμαι πως δεν επιτρέπεται όχι μόνο η έξοδος απο τη χώρα αλλά ούτε η απομάκρυνση πάνω απο 30 χλμ απο την οργανική θέση (αν υπάρχει!!)...
Φυσικά και πήγα ...και φυσικά θα πάω και στην Ιταλία ..έχω βγάλει τα εισιτήρια θα χάσω τα λεφτά μου γιατί αυτοί που μας κυβερνάν είναι τρελοί;;; ας μην τους φοβόμαστε τόσο ..Αρκετά
Για την Ιταλία δεν χρειάζομαι διαβατήριο , με την ταυτότητα μου θα πάω και αυτή δεν γράφει τι δουλειά κάνω!!!!Αμαν πια !έχω δικαίωμα να φάω τα λίγα λεφτά που μου δίνουν -για όσο μου τα δίνουν ακόμα -όπου γουστάρωΚαλά, βγάλε κι ένα πλαστό διαβατήριο για καλό και για κακό...
Θεωρητικά το υπουργείο έχει το δικαίωμα να σας φωνάξει και το καλοκαίρι για εργασία.Για την Ιταλία δεν χρειάζομαι διαβατήριο , με την ταυτότητα μου θα πάω και αυτή δεν γράφει τι δουλειά κάνω!!!!Αμαν πια !έχω δικαίωμα να φάω τα λίγα λεφτά που μου δίνουν -για όσο μου τα δίνουν ακόμα -όπου γουστάρω