panta45
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ταυλανδη
Αγαπητοι μου φιλοι,συμφορουμιτες-ιτισσες,με μεγαλη μου χαρα ειμαι παλι μαζι σας μετα από 2 περιπου μηνες απουσιας από το Forum.
Ο εθισμος μου στο site,με εσπρωχνε ώστε να ριχνω ματιες οποτε ειχα την ευκαιρια και ετσι,χειροκροτησα μαζι σας το 1000 μελος της παρεας και ευχηθηκα στα 2000 σχετικα συντομα.
Ευχαριστω τον adm.για το ανεβασμα της ιστοριας μου στην πρωτη σελιδα.
Θα ακολουθησουν συντομα και άλλες.
Και τωρα η ταξιδιωτικη μου ερωτηση !
Εχει κανει κανεις την κρουαζιερα του Βολγα?
Θα ηθελα πληροφοριες για τα υπερ και τα κατά μιας τετοιας αποδρασης.
Στους προσεχεις στοχους μου είναι ένα ταξιδι στην Ρωσια.
Ψαχνοντας λοιπον τα διαφορα πρακτορεια,ανακαλυψα ότι παιζει και η βολτα με ποταμοπλοιο από Μοσχα μεχρι Αγ.Πετρουπολη σε 10 η 13 ημερες με πολλους σταθμους και περιηγησεις ενδιαμεσα!
Αρκετα ενδιαφερουσα σαν προταση,αλλα το μειονεκτημα για μενα είναι η ανια του πλοιου,και η καθημερινη κτηνωδια στο φαγητο. (λιχουδης γαρ)!..
Δεν ξερω, και θα ηθελα να μαθω από καποιον που εχει παει,αν υπαρχουν αρκετες περιηγησεις στα ενδιαμεσα, και αν υπαρχει ελευθερος χρονος για περιηγησεις οσο το πλοιο θα είναι δεμενο.
Πασα πληροφορια δεκτη.
Ο εθισμος μου στο site,με εσπρωχνε ώστε να ριχνω ματιες οποτε ειχα την ευκαιρια και ετσι,χειροκροτησα μαζι σας το 1000 μελος της παρεας και ευχηθηκα στα 2000 σχετικα συντομα.
Ευχαριστω τον adm.για το ανεβασμα της ιστοριας μου στην πρωτη σελιδα.
Θα ακολουθησουν συντομα και άλλες.
Και τωρα η ταξιδιωτικη μου ερωτηση !
Εχει κανει κανεις την κρουαζιερα του Βολγα?
Θα ηθελα πληροφοριες για τα υπερ και τα κατά μιας τετοιας αποδρασης.
Στους προσεχεις στοχους μου είναι ένα ταξιδι στην Ρωσια.
Ψαχνοντας λοιπον τα διαφορα πρακτορεια,ανακαλυψα ότι παιζει και η βολτα με ποταμοπλοιο από Μοσχα μεχρι Αγ.Πετρουπολη σε 10 η 13 ημερες με πολλους σταθμους και περιηγησεις ενδιαμεσα!
Αρκετα ενδιαφερουσα σαν προταση,αλλα το μειονεκτημα για μενα είναι η ανια του πλοιου,και η καθημερινη κτηνωδια στο φαγητο. (λιχουδης γαρ)!..
Δεν ξερω, και θα ηθελα να μαθω από καποιον που εχει παει,αν υπαρχουν αρκετες περιηγησεις στα ενδιαμεσα, και αν υπαρχει ελευθερος χρονος για περιηγησεις οσο το πλοιο θα είναι δεμενο.
Πασα πληροφορια δεκτη.