Επειδη το εψαξα κι εγω προσφατα το μονο που θα ζητησουν ( αν ζητησουν δηλ) ειναι ραπιντ και στην αναχωρηση και στην αφιξη. Κατα τα αλλα εκει ολα ελευθερα εννοω λουτρα, μουσεια μεταφορικα κλπ.Καλησπέρα. Μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Ταξιδεύουμε Ουγγαρία η οποία δε ζητάει απολύτως τίποτα, ούτε εμβόλια, ούτε τεστ, ούτε πιστοποιητικά. Υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσουν κατι από το αεροδρόμιο που θα φύγουμε?
Στην άφιξη δεν ζητάνε τίποτα!Επειδη το εψαξα κι εγω προσφατα το μονο που θα ζητησουν ( αν ζητησουν δηλ) ειναι ραπιντ και στην αναχωρηση και στην αφιξη. Κατα τα αλλα εκει ολα ελευθερα εννοω λουτρα, μουσεια μεταφορικα κλπ.
Καλησπέρα. Μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Ταξιδεύουμε Ουγγαρία η οποία δε ζητάει απολύτως τίποτα, ούτε εμβόλια, ούτε τεστ, ούτε πιστοποιητικά. Υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσουν κατι από το αεροδρόμιο που θα φύγουμε?
Από τη στιγμή που επισήμως η Ουγγαρία δε θέλει ούτε τεστ ούτε εμβόλιο, γιατί μπαίνετε στη διαδικασία ν' αναρωτιέστε αν θα σας το ζητήσουν ή ακόμα χειρότερα, να πιστεύετε ότι μπορεί όντως να σας το ζητήσουν;Επειδη το εψαξα κι εγω προσφατα το μονο που θα ζητησουν ( αν ζητησουν δηλ) ειναι ραπιντ και στην αναχωρηση και στην αφιξη. Κατα τα αλλα εκει ολα ελευθερα εννοω λουτρα, μουσεια μεταφορικα κλπ.
είσαι εκτός θέματος.Από τη στιγμή που επισήμως η Ουγγαρία δε θέλει ούτε τεστ ούτε εμβόλιο, γιατί μπαίνετε στη διαδικασία ν' αναρωτιέστε αν θα σας το ζητήσουν ή ακόμα χειρότερα, να πιστεύετε ότι μπορεί όντως να σας το ζητήσουν;
Ενημερωνόμαστε από τις επίσημες πηγές, ακολουθούμε τις επίσημες οδηγίες κι αν τυχόν κανείς στη διάρκεια του ταξιδιού ζητήσει κάτι που δεν προβλέπεται, του δείχνουμε την επίσημη οδηγία και τέλος. Ειδικά στην περίπτωση Ουγγαρίας δε βλέπω κάποια οδηγία η οποία να είναι αμφιλεγόμενη.
Κάποιου τα ελληνικά έχουν πρόβλημα μάλλον.είσαι εκτός θέματος.
οι κύριοι, κύριες πιο πάνω ξέρουν πολύ καλά ότι δεν χρειάζεται τίποτε για να μπεις στην Ουγγαρία. απλά ρωτάνε αν χρειάζεται κάτι για να μπεις στο αεροδρόμιο αναχώρησης και άφιξης την Ελλάδα.
δώσε απάντηση σε αυτό αν ξέρεις.
Συμφωνω μαζι σου , αλλα το ταξιδιωτικο πρακτορειο με το οποιο μιλησα αυτο μου ειπε , για το λογο της προληψης , διοτι θα ειμασταν γκρουπ που θα ταξιδευαμε μαζι και στην περιπτωση που θα το ζητουσαν στην Ελλαδα με την αφιξη να καναμε ενα ραπιντ σε φαρμακειο της Βουδαπεστης.Από τη στιγμή που επισήμως η Ουγγαρία δε θέλει ούτε τεστ ούτε εμβόλιο, γιατί μπαίνετε στη διαδικασία ν' αναρωτιέστε αν θα σας το ζητήσουν ή ακόμα χειρότερα, να πιστεύετε ότι μπορεί όντως να σας το ζητήσουν;
Ενημερωνόμαστε από τις επίσημες πηγές, ακολουθούμε τις επίσημες οδηγίες κι αν τυχόν κανείς στη διάρκεια του ταξιδιού ζητήσει κάτι που δεν προβλέπεται, του δείχνουμε την επίσημη οδηγία και τέλος. Ειδικά στην περίπτωση Ουγγαρίας δε βλέπω κάποια οδηγία η οποία να είναι αμφιλεγόμενη.
[/QUOTE
Συμφωνω μαζι σου , αλλα το ταξιδιωτικο πρακτορειο με το οποιο μιλησα αυτο μου ειπε , για το λογο της προληψης , διοτι θα ειμασταν γκρουπ που θα ταξιδευαμε μαζι και στην περιπτωση που θα το ζητουσαν στην Ελλαδα με την αφιξη να καναμε ενα ραπιντ σε φαρμακειο της Βουδαπεστης.
Την επόμενη φορά να απευθύνεσαι σε επαγγελματίες κι όχι σε ανεύθυνους άσχετους. Απαράδεκτη η οδηγία που σου έδωσε το πρακτορείο. Όφειλαν να γνωρίζουν - δουλειά τους είναι - ακριβώς τι απαιτείται και τι όχι, κι όχι να σε στείλουν να κάνεις ένα "σε περίπτωση που το ζητούσαν".Συμφωνω μαζι σου , αλλα το ταξιδιωτικο πρακτορειο με το οποιο μιλησα αυτο μου ειπε , για το λογο της προληψης , διοτι θα ειμασταν γκρουπ που θα ταξιδευαμε μαζι και στην περιπτωση που θα το ζητουσαν στην Ελλαδα με την αφιξη να καναμε ενα ραπιντ σε φαρμακειο της Βουδαπεστης.
Καλησπέρα. Μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Ταξιδεύουμε Ουγγαρία η οποία δε ζητάει απολύτως τίποτα, ούτε εμβόλια, ούτε τεστ, ούτε πιστοποιητικά. Υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσουν κατι από το αεροδρόμιο που θα φύγουμε?
Σε συνέχεια αυτού, τελικά δε ζήτησαν τίποτα. Την ερώτηση την έκανα για το λόγο του αεροδρομίου που είναι και καλά κλειστός χώρος. Σε αυτή τη χώρα όλα να τα περιμένουμε...Καλησπέρα. Μια ερώτηση απλά για επιβεβαίωση. Ταξιδεύουμε Ουγγαρία η οποία δε ζητάει απολύτως τίποτα, ούτε εμβόλια, ούτε τεστ, ούτε πιστοποιητικά. Υπάρχει περίπτωση να μας ζητήσουν κατι από το αεροδρόμιο που θα φύγουμε?