• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Επισκέψεις γηπέδων

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Παρκ ντε Πρενς 4 Δεκεμβριου 2010 Παρι Σεν Ζερμεν-Μπρεστ 3-1 με Λουντοβικ Ζουλι να οργιαζει στο συγκεκριμενο ματς και θερμοκρασια στους -3 C και εγω να ειμαι στη κερκιδα μονος μου με απλο μπουφανακι και να λυσσαω στο κρυο .. πανω αριστερα στη φωτο αχνοφαινεται η φραση "ICI C'EST PARIS" που ειναι και ενα απο τα ελαχιστα συνθηματα της Παρι Σεν Ζερμεν ..

Kostis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Τωρα για λιγο στ'αυγα μας
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικος
Τωρα που ημουν στο Οκτομπερφεστ επισκεφθηκα κ το Allianz Arena για τον αγωνα Μοναχο 1860 - Φρανκφουρτη (4-0)
τι τελειο γηπεδακι...εβλεπες οπου κ αν ησουν (αλλαξαμε στο ημιχρονο θεσεις κ απο πεταλο πηγαμε κεντρο) και η ακουστικη ηταν τελεια (μιας που ειναι κ κλειστο)

το μονο κουλο που εχει κ δεν ευθυνεται το γηπεδο ειναι το συστημα αγορας μπυρας κ αλλων εδεσματων απο το κυλικειο...ουφ!

chrisbd

Member
Απ' ότι έχω καταλάβει για να απολαύσει κανείς ποδόσφαιρο, και μιλάω γι' αυτού που τους αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο και να παρακολουθούν και τις δύο ομάδες και όχι μόνο τη δική τους, πρέπει να κάνουν ταξίδι σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία κλ .....γιατί στην Ελλάδα ξεχάστε το..

Cave_man

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
για μένα έχουμε και λέμε, λίγα είναι.
καραισκακη
Καυτανζόγλειο
Κλεάνθης βικελιδης
Bercy Stadium
Stade de France
Ernst-Happel-Stadion(είχε φοβερή καντίνα απ'εξω)

dmdoc

Member
γιατί στην Ελλάδα ξεχάστε το..
Μα είναι δυνατόν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Πήγαινε στο θρυλικό ΕΛ ΠΑΣΟ,και θα αναθεωρήσεις...Γήπεδο με ατμόσφαιρα και ιστορική ομάδα,βράχια και δρόμους να το περικυκλώνουν,γειτονικός λοφίσκος για βόλτα,απίστευτο κινητό γκουρμέ εστιατόριο στον περίβολο,κινηματογραφική αίθουσα,συστέγαση άλλων σπορ,τροπαιοθήκη...μόνο το μουσείο λείπει,αλλά προβλέπεται η παραχώρηση γειτονικού συνεργείου...

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Καλησπερα σε ολους. Σκεφτηκα να ανοιξω το συγκεκριμενο θεμα για εμας τους παλαβους με το ποδοσφαιρο και τα γηπεδα που εχουμε επισκεφθει στα ταξιδια μας. Χωρος για εντυπωσεις, ατμοσφαιρα , μουσεια κλπ.

Ταπεινή αρχή από εμένα γήπεδο ST.JAKOB PARK (εδρα Βασιλείας)
αγώνας Βασιλεία-Μπαρτσελόνα
DSC02165.JPG

Kanel28

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Εδιμβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Συνεχίζω με το καθόλου ταπεινό Emirates. Δυστυχώς ήταν Ιούνιος και δεν είχε παιχνίδι.
2012-06-18 12.22.54.jpg

2012-06-18 12.43.47.jpg

2012-06-18 12.43.56.jpg

MJ 23

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελωνη ...επιτελους
Ταξίδι-Όνειρο
οπουδηποτε στον κοσμο
Βασικα θα ηταν καλυτερο να μην μπλεξουμε μεσα ελληνικα γηπεδα για να μην δημιουργηθουν προβληματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα