Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
H Ουάσιγκτον δεν είναι για μονοήμερη, θελει 2 μέρες γεματες. Η Βοστώνη επίσης 2 κατα τη γνώμη μου, για Φιλαδέλφεια δεν έχω άποψη.
Συμφωνω απολυτα. Η Ουάσιγκτον θέλει διήμερο γεμάτο και σε αυτό βλέπεις τα βασικά μονο από έξω. Το ίδιο και Βοστόνη. Ασε που ειναι και μακρια για ημερήσια.H Ουάσιγκτον δεν είναι για μονοήμερη, θελει 2 μέρες γεματες. Η Βοστώνη επίσης 2 κατα τη γνώμη μου, για Φιλαδέλφεια δεν έχω άποψη.
Όπως ειπώθηκε σίγουρα δε θα βαρεθειτε οκτώ μέρες στη Νέα Υόρκη. Ο Μάρτιος μπορεί να αποδειχθεί γδαρτης σε θέμα καιρού και να χρειαστεί να μένετε εντός περισσότερο χρόνο από ότι υπολογισατε, η να δείτε λιγότερα πράγματα σε μια μέρα. Γι'αυτό και αν θελατε οπωσδηποτε να πατε καπου εκδρομή στο Νιαγαρα τέτοια περίοδο θα την απέφευγα. Απο τις πόλεις που αναφερατε, η Φιλαδέλφεια είναι η πιο doable σα μονοημερη αν και πάλι θα τρέχετε.Καλησπέρα σας, θα πάμε με τη συντροφο μου τον Μαρτιο Νεα Υορκη και θα μείνουμε για 8 βράδια εκεί. Επειδή θέλουμε να δούμε και 1-2 πόλεις ακόμα σε αυθημερόν εκδρομές, τι θα διαλέγατε μεταξύ των Ουάσινγκτον, Βοστόνη, Ατλάντικ, Φιλαδέλφεια και Φλόριντα;
Δεν είχα προσέξει την περίοδο έχεις δίκιο σίγουρα θα απέφευγα να πάω τέτοια εποχηεκδρομή στο Νιαγαρα
Νομίζω η Ουάσιγκτον είναι καλή επιλογή. Τώρα βλέπω ότι τα εισιτήρια του τρένου εχουν ανέβει στα 53$ (μονή διαδρομή) εμείς κλείσαμε 3 διαδρομές (Νέα Υόρκη - Ουάσιγκτον, Ουάσιγκτον - Φιλαδέλφεια και Φιλαδέλφεια - Νέα Υόρκη) με 98$ το άτομο.Που μπορώ να πάω ένα 2ήμερο από Νέα Υόρκη; Πόσο κοστίζει το τραίνο για Φιλαδέλφεια και για Ουάσιγκτον;
Με τέτοιες τιμές στα τρένα μήπως η ενοικίαση αυτοκινήτου ήταν καλύτερη λύση?Νομίζω η Ουάσιγκτον είναι καλή επιλογή. Τώρα βλέπω ότι τα εισιτήρια του τρένου εχουν ανέβει στα 53$ (μονή διαδρομή) εμείς κλείσαμε 3 διαδρομές (Νέα Υόρκη - Ουάσιγκτον, Ουάσιγκτον - Φιλαδέλφεια και Φιλαδέλφεια - Νέα Υόρκη) με 98$ το άτομο.
Δες εδώ: https://www.amtrak.com/tickets-reservations
Πάντως το λεωφορείο ήταν πολύ φθηνότερο.