Dlolo
New Member
Αν είχατε να διαλέξετε για Αύγουστο ανάμεσα σε Ιαπωνία(με Qatar) Βιετνάμ(με Qatar) ή Κούβα(με Europa και μόνο χειραποσκευη) στην ίδια τιμή τι θα επιλέγατε?
Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό; Από θέμα εποχής δεν είναι καλή ιδέα το Βιετνάμ καθώς είναι εποχή μουσώνων. Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για Κούβα.Αν είχατε να διαλέξετε για Αύγουστο ανάμεσα σε Ιαπωνία(με Qatar) Βιετνάμ(με Qatar) ή Κούβα(με Europa και μόνο χειραποσκευη) στην ίδια τιμή τι θα επιλέγατε?
Συγνώμη, έπρεπε να είμαι πιο αναλυτικός. Το διάστημα είναι 15 μέρες όπου και να πάμε, το μπάτζετ είναι 1500 ευρώ χωρίς τα αεροπορικά. Οι εταιρείες αναφέρθηκαν γιατί στις πολύωρες πτήσεις παίζουν κάποιο όχι πρωταρχικό ρόλο.Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό; Από θέμα εποχής δεν είναι καλή ιδέα το Βιετνάμ καθώς είναι εποχή μουσώνων. Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για Κούβα.
Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να εξετάσεις είναι τι θες να δεις σε κάθε προορισμό, πόσες μέρες έχεις διαθέσιμες και πόσο budget έχεις. Δεν έχει καμία σχέση το budget που θες για Ιαπωνία με τους άλλους 2 προορισμούς.
Συμφωνώ απόλυτα εκτός από το μπατζετ στην Ιαπωνία.Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό; Από θέμα εποχής δεν είναι καλή ιδέα το Βιετνάμ καθώς είναι εποχή μουσώνων. Εχω την εντύπωση ότι το ίδιο ισχύει και για Κούβα.
Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να εξετάσεις είναι τι θες να δεις σε κάθε προορισμό, πόσες μέρες έχεις διαθέσιμες και πόσο budget έχεις. Δεν έχει καμία σχέση το budget που θες για Ιαπωνία με τους άλλους 2 προορισμούς.
Αν είχατε να διαλέξετε για Αύγουστο ανάμεσα σε Ιαπωνία(με Qatar) Βιετνάμ(με Qatar) ή Κούβα(με Europa και μόνο χειραποσκευη) στην ίδια τιμή τι θα επιλέγατε?
Ο άνθρωπος προφανώς λέει "βρίσκω ίδιες τιμές για 3 διαφορετικούς προορισμούς, τι θα επιλέγατε στη θέση μου;"Νομίζω είναι λάθος η προσέγγισή σου. Τι σχέση έχει η σύγκριση των αεροπορικών με τον προορισμό;
Απλα μη δινοντας κανενα αλλο στοιχειο (προτιμησεις π.χ πολιτισμος, αρχαια, φυση κτλ, budget, μερες) περα απο καποια αντικειμενικα κριτηρια οπως ο καιρος, τι να προτινεις;Ο άνθρωπος προφανώς λέει "βρίσκω ίδιες τιμές για 3 διαφορετικούς προορισμούς, τι θα επιλέγατε στη θέση μου;"
Σρι Λανκα - Μαλδιβες αποκλειονται για Αυγουστο. Κοστα Ρικα και Παναμας ναι μεν εισαι σε rainy season αλλα ισως να ειναι οκ αν δεν προσανατολιζεσαι σε παραλιες (που μαλλον για φυση πας). Καλυτερα να πει κ καποιος αλλος γνωμη.Καλησπέρα σας, αναζητώ και εγώ προορισμό για τον Αύγουστο. Είμαι ανάμεσα σε Παναμά με Κόστα Ρίκα και Σρι Λάνκα ίσως με 2 μέρες Μαλδίβες. Με προβληματίζει αν είναι καλή εποχή (λόγω καιρού).