γυρεουμε ξεοδοχειο περιπου 100-120 ευρω.θα ερτουμε 3 μερεσ για διακοπεσ χωρισ παιδια .προτιμουμε κεντρο .εχει απο το 97 να ερθω ελλαδα.Και στο Ψυρρή έχουν ανοίξει πολύ ωραία ξενοδοχεία.
Πες μας όντως budget και για ποιο λόγο επισκέπτεσαι την Αθήνα, για να σε βοηθήσουμε.
Με αυτό το budget βρίσκεις πολύ καλά ξενοδοχεία ακόμα και κέντρο!γυρεουμε ξεοδοχειο περιπου 100-120 ευρω.θα ερτουμε 3 μερεσ για διακοπεσ χωρισ παιδια .προτιμουμε κεντρο .εχει απο το 97 να ερθω ελλαδα.
Εγώ στο Τιτάνια (πριν από χρόνια όμως) βρήκα κατσαρίδα στο δωμάτιό μου.Το τιτάνια είναι μια καλή επιλογή σε αυτά τα χρήματα.
Εξαιρετικό πρωινό, ωραία ταράτσα, κεντρικό και πάρκινγκ με 10 εύρω χρέωση την ήμερα.
Την μικρή Τερέζα; Που πάτησε μετά στο τέζα; Αν ήταν αυτή τώρα άφοβα. Δεν υπάρχει πια. Γλίστρησε και την πήγαν στα καπί.Εγώ στο Τιτάνια (πριν από χρόνια όμως) βρήκα κατσαρίδα στο δωμάτιό μου.
Κι εγώ και πολλοί άλλοι αν θες να ξερειςΕγώ στο Τιτανια έδωσα για το προφισενσι.
Άσχετο,αλλά ξέρω ότι θέλατε να το μάθετε.
Ναι εχει μετρο στα 10λ. Ειναι οικονομικο σχετικα και η περιοχη ειναι μια χαρα.Η περιοχη του president hotel ειναι καλη?εχει υπογειο τρενο εκει ?