• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Επιλογή προορισμού 2021

fotast

Member
Η "καλοκαιρινή" μου άδεια βγήκε για Σεπτέμβριο. 2η και 3η βδομάδα.
Καμία ιδέα για ταξίδι Ευρώπη;
Σκέφτομαι Βουδαπέστη - Βιέννη.
Αλλά και Βερολίνο.
Η συνταξιδιώτης είναι απόλυτη. Όχι πάνω από 2 μέρη στο ίδιο ταξίδι. Άρα road trip δε παίζει αν και θα το ήθελα.
Διάρκεια έως 12 μέρες.
Έχω πάει Μαδρίτη Βαρκελώνη Ρώμη.
Νότια Γαλλία;

paefstra

Member
Αλλά και Βερολίνο.
Η συνταξιδιώτης είναι απόλυτη. Όχι πάνω από 2 μέρη στο ίδιο ταξίδι. Άρα road trip δε παίζει αν και θα το ήθελα.
Διάρκεια έως 12 μέρες.
6 απο τις 12 μερες Βιεννη? Να κανεις τι?
Βαλε 2 μεγαλες ευρωπαικες πρωτευουσες να γεμισει τοσος χρονος, πχ Παρισι-Λονδινο.
Η μια μεγαλη και μια μικροτερη, πχ Παρισι Βρυξελλες.
Υποψιν οτι σε αυτον τον κυκλο Παρισι-Λονδινο-Βρυξελλες-Αμστερνταμ μπορεις να πας απο πολη σε πολη με τρενα, κατι που μειωνει την ταλαιπωρια των αεροδρομιων, αποσκευων κλπ.

Last edited:

sinefoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
;;;;;;;;;;;;;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Αίγυπτος,Μαρόκο!
το voucher που ακομα δεν μου εχουν επιστρεψει,απ την ryanair σκεφτομαι να το κανω ταξιδι την ιδια εποχη,αρχες σεπτεμβρη για νοτια γαλλια λεω...να δω και τον ξαδελφο μου,ερωτηση αν καποιος ξερει...ταξιδευεις ευρωπη οταν εισαι εμβολιασμενος;ή θα ζητανε και τεστ; στο πηγαινε ελα...συμφωνω με νοτια γαλλια,γιατι δε θα βαρεθειτε και δυο μερες σε καθε τοπο να πηγαινετε και παλι εχει μερη να δεις.ή μπορεις να πας παρισι και να πας μετα με τρενο στην νοτια γαλλια,φανταστικο ταξιδι,και εχεις κανει το γυρο της γαλλιας μ αυτον τον τροπο.

Last edited:

bandit650

Member
εχω παει λονδινο αλλα δε το ανεφερα γιατι δε ειναι πλεον ευρωπη.
νιωθω μια απεχθεια για τη γαλλια γενικως. θα ειναι η τελευταια χωρα που θα παω.
το βρυξελες γανδη αμστερνταμ ειναι σε σκεψη. ελεγα να το κανω νοεμβρη. αλλα απο τη αλλη και βιενη βουδαπεστη γινετε νοεμβρη.
εχω παει πορτο και εμεινα με τις καλυτερες εντυπωσεις.
λισαβωνα - φαρο για να κανουμε και κανα μπανιο στο ατλαντικο γινετε; η ειναι πολυ κρυα τα νερα;

paefstra

Member
εχω παει λονδινο αλλα δε το ανεφερα γιατι δε ειναι πλεον ευρωπη.
νιωθω μια απεχθεια για τη γαλλια γενικως. θα ειναι η τελευταια χωρα που θα παω.
το βρυξελες γανδη αμστερνταμ ειναι σε σκεψη. ελεγα να το κανω νοεμβρη. αλλα απο τη αλλη και βιενη βουδαπεστη γινετε νοεμβρη.
Εξαιρετικη επιλογη οι κατω χωρες. Φανταστικα τρενα, πολυ μικρη ταλαιπωρια. Επισης υποψιαζομαι οτι οι πτησεις για Βρυξελλες με τον εθνικο αερομεταφορεα ειναι απιθανο να φανε ακυρωσεις/μεγαλες αλλαγες γιατι εξυπηρετουν μετακινησεις πολιτικου ενδιαφεροντος.

angelo_kav

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Αλλά και Βερολίνο.
Διάρκεια έως 12 μέρες.
Η καλύτερη εποχή για χώρες της Βαλτικής (αφού θα έχουμε βαρεθεί τα μπάνια και τον ελληνικό ήλιο).

Iris_90

Member
Επόμενο Ταξίδι
Στο άγνωστο ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γιατί , σε νοιάζει ;;;
Αλλά και Βερολίνο.
Διάρκεια έως 12 μέρες.
Λοιπόν θα πρότεινα ανεπιφύλακτα Δρέσδη-Βερολίνο-Πότσνταμ . Θα σας αρέσει σίγουρα . Μια εναλλακτική είναι να τα συνδυάσετε με Πράγα (Τσεχία) αλλά αφού η συνταξιδιώτης δεν θέλει δύο μέρη στο ίδιο ταξίδι ... Επιλέξτε το Δρέσδη-Βερολίνο-Πότσνταμ .

mikrh tsopana

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
λισαβωνα - φαρο για να κανουμε και κανα μπανιο στο ατλαντικο γινετε; η ειναι πολυ κρυα τα νερα;
Για Φάρο δε ξέρω, αλλά Λισσαβώνα (στα πέριξ) τέλη Ιούλη, τα νερά ήταν παγωμένα. Αλλά το χειρότερο ήταν οι αέρηδες, ήμουν με μακρύ κολάν και φούτερ στην παραλία και τουρτούριζα και δεν είμαι καθόλου κρυουλιάρα. Σχεδόν κανείς δεν έκανε μπάνιο. Ας πούνε και άλλοι με περισσότερη εμπειρία.

bandit650

Member
21/11/19 Πόρτο. Λίγο λάθος υπολογισμός λίγο ενθουσιασμός μπήκα με τα παπούτσια στη θάλασσα. Δε κατάλαβα κρύο....
Μετά ψάχναμε για κατάστημα να πάρω καινούργιες κάλτσες χαχαχα
IMG_20191121_134309.jpg
IMG_20191121_132129.jpg

paefstra

Member
+1 και από μένα για τις χώρες της Βαλτικής
(χωρίς να έχω πάει)
Η προταση για βαλτικες (εχω παει 2 φορες) ειναι πολυ καλη αλλα ποσο ευκολο ειναι να διασχιζει καποιος συνορα σε 3 χωρες αν καθε μια ζηταει pcr μπες βγες? Η με ποιας εταιρειας πτησεις? Οι low cost κοβουν και αλλαζουν δρομολογια για πλακα, η Aegean δεν εχω ιδεα αν εχει φετος πτησεις για Ταλιν που στα κανονικα καλοκαιρια προ κοβιντ ειχε μολις 1-2 την εβδομαδα, το Ελσινκι εχει απομονωθει εδω και καιρο. Αν καποιος θελει να δυαλυθει απο το αγχος με τον κοβιντ, οκ. Παντως αλλο που θελουμε να παμε και αλλο τι μπορει να βγει ευκολα και σιγουρα.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Αλλά και Βερολίνο.
Διάρκεια έως 12 μέρες.
Ανδαλουσία;; Χώρα των Βάσκων-Γαλικία;

Ιταλία: άφιξη Μπολόνια που έχει πολύ οικονομικές πτήσεις η Aegean, γύρο της Τοσκάνης και μετά αναχώρηση από Βενετία;

Στις βόρειες χώρες τον Σεπτέμβρη, μπορεί να βρεις πολύ βροχή εκείνη την περίοδο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom