Όχι ακόμα...εξεταστική πρώτα και μετά βλέπουμε.Τι εγινε με το φιλο topic starter ? Αποφασισε η οχι ακομα ?γιατι εχω μερες να παρακολουθησω το θεμα.
Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας. (Y)
Όχι ακόμα...εξεταστική πρώτα και μετά βλέπουμε.Τι εγινε με το φιλο topic starter ? Αποφασισε η οχι ακομα ?γιατι εχω μερες να παρακολουθησω το θεμα.
Μην τρελαίνεσαι από το άγχος, οι πλέον αρμόδιοι να ρωτήσεις είναι οι υπεύθυνοι στη σχολή σου. Εμένα μου είχαν πει ότι αν δεν περάσω επαρκή αριθμό μαθημάτων (δε θυμάμαι τώρα πώς ακριβώς όριζαν τον "επαρκή") θα έπρεπε να επιστρέψω την υποτροφία. Τελικά ένα δεν πέρασα/σταμάτησα να παρακολουθώ και δεν είχα πρόβλημα. Η εμπειρία του καθενός όμως μπορεί να διαφέρει από σχολή σε σχολή ή όσο περνάνε τα χρόνια, οπότε ρώτα στη σχολή σου!να ξαναρωτησω εχει συμβει σε κανεναν να του ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΠΙΣΩ την υποτροφια η μερος αυτης επειδη δεν περασε τα 2 απο τα 6 μαθηματα που θελουν?(η τελωσπαντων τα 10 ECTS που λενε) .γιατι εγω εχω περασει μονο το 1.και εχω τρελαθει απο το αγχος.ημουν συνεπης στις παρουσιες και πηγα σε ολα τα μαθηματα της εξεταστικης.απλα οι γαλλοι δεν δειξαν διαθεση να περασουν τους ξενους φοιτητες παρα μονο τους δικους τους.ελεεινοι..απλα ελεεινοι.
τα λεφτα τα δινει το ικυ αυτο εννοω.οπως και τους κανονες τους καθοριζει το ικυ.εγω σου λεω περασα 1 στα 6 αυτο ειναι προβλημα! στη σχολη μου λενε πως πρεπει να εχω περασει 2.αλλα δεν περασα τι να κανω δηλαδη? ενα μαθημα που πιστευα πως περασα ειχα βαθμο 9.7.θα μου ζητησουν μερος της υποτροφιας η ολοκληρη πισω? γιατι αν τη ζητησουν ολοκληρη θα εχω σοβαρο προβλημα καλυτερα να αυτοκτονησω.