dk
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- Κρουαζιέρα Αιγαίου-Dubai
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βραζιλία
Για κοιτα εδω.Σε ενδιαφερει κατι τετοιο? http://www.travelstories.gr/showthread.php?t=611&page=2
Αριστερά?? Εεεε, άστο καλύτερα το αμάξι ....δε ξέρω, με κάποιο τρόπο θα πρέπει να κατέβω από Σαμούι στη Μαλαισία...500 χιλ. σε ευθεία είναι, αν υπάρχει καμιά πτήση, τη παίρνωΟκ ειδα οτι εχειs 2 εβδομαδεs περιπου..και λεs να κανειs τη διαδρομη με αυτοκινητο (οδηγωνταs αριστερα?) η με το τρενο?
Κοντεύω να λιποθυμήσω ήδηΠοσταραμε μαζι...ετσι γινεται με τα μεγαλα πνευματα..
Λοιπον ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!
Τιs λεπτομερειεs θα τιs βρουμε. Και με το τρενο μπορει να γινει ανετα.Και ειναι και φοβερη η διαδρομη , ανετα χωριs να οδηγειs αναποδα τοσα χιλιομετρα (γυρω στα 600-700 χλμ. Surat thani-Kuala Besut).
Χμ..κι ομωs σωστα το σκεφτεσαι , απο Σαμουι κανειs island hopping σε Κο Παγνακ , Κο Ταο. Μετα περναs απεναντι στο Surat Thani και με το τρενο περναs στη Μαλαισια. Νομιζω απο το σταθμο του Kuala Besut με ταξι ειναι κοντα το φερρυ για Perhentian (ο παραδεισοs!). Απο Perhentian παs ακομα και ημερησια εκδρομη στο pulau Redang (εγω σχεδιαζα να μεινω 2 νυχτεs για να ζουγκλοποιηθω) , επιστροφη στο Kuala Besut , κι απο εκει αν εχειs μερεs παs πιο νοτια στο Mersing κι απο κει φερυ για το νησι Tioman (παραλιεs και ζουγκλα).Μετα δοση τσιμεντου η οτι αλλο θελειs.
Σου λεω ονοματα κλπ..μπαs και θελειs να το ψαξειs..Οτι θελειs να ρωτησειs εδω ειμαι.
Ασε και το Μεξικο να παιζει ομωs...Μπορουμε να φιαξουμε το δικο σου σημαδι για ταξιδι χαχαχαχα
Ψηφιστε!!