manic
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Bora-Bora
Με έχει ιντριγκάρει που η ιδέα του Γιώργου, θεωρείς ότι το Βali αξίζει ή όχι?
Οι τιμές που αναφέρεις να φανταστώ είναι κατ' άτομο σωστά;¨εχω μια προσφορα για βιετναμ 6 ημερες + 2 καμποτζη στα 1500 ευρω
Μπαλι 8 + 2 ημερες Σιφγκαπουρη στα 1430
Νεα Υορκη 8 ημερες 1200
Καλησπέρα,Εγω έκλεισα ακριβως πριν μια εβδομαδα με την scoot 620 πηγαινε-ελα μπαλι και σιγκαπουρη μεσαΚαλησπέρα και από μένα. Να πω και εγώ τον πόνο μου! Πάνω που είχαμε βγάλει ένα πρόγραμμα για φέτος, μιας και φαινομενικά θα είχαμε μια σούπερ ευκαιρία με εισιτήρια για Σιγκαπούρη βρεθήκαμε ξεκρέμαστοι!
Οι τιμές για αρχές Αυγούστου έχουν φτάσει στον θεό ακόμη και με την scoot. Φυσικά οι καλές ευκαιρίες για Νέα Υόρκη έχουν "πετάξει¨ και έχω μείνει πελαγωμένη για το τι να κάνουμε!
Ευρώπη την έχω τελευταία στο μυαλό μου. Με εισιτήρια γύρω στα 800€ 2 άτομα με επιστροφή τι θα μπορούσα να κάνω αραγε?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχΜε αεροπορικά ειστήρια 400 ευρώ κατά άτομο και με αφετηρία την Αθήνα μπορείς να πας τον Αυγουστο στη Σαντορίνη.Και ίσως να περισσέψει και κανά εικοσάευρο.
Για Βιρμανία δες. Και το Μπαλί είναι ΟΚ για 3-4 μέρες, αρκεί να περιοριστείς στα ορεινά μόνο (άντε και μισή μέρα το πολύ στα νότια).Έχω σκοπώ τον Αύγουστο να πάω ένα μακρινό ταξίδι πέρα από τα τετριμμένα Ευρωπαία. Το κακό είναι οτι έχω μπερδευτεί ψάχνοντας και εδώ θέλω την βοήθειά σας. Αρχικά κοίταγα για N.A. Asia αλλά διάβασα οτι είναι περίοδος μουσώνων και δεν αξίζει. Μετά για Κίνα οτι η ζέστη θα είναι αφόρητη ειδικά σε πόλεις σαν το Πεκίνο. Οπότε με τα παρακάτω στοιχεία τι θα μου προτείνατε?
Budget:
1200 - Μετακινήσεις (Αεροπλάνα, βαπόρια, τρένα κτλ) + διαμονή.
1000 - Φαγητό + λοιπά έξοδα.
Ημερομηνίες:
Πρέπει να γίνει αποκλειστικά τέλη Ιουλίου - αρχές Σεπτέμβρη, 15-20 μέρες.
Σκοπός:
Ο στόχος είναι να ξεφύγω από τις κλασικά ταξίδια να δώ φύση, άλλους πολιτισμούς κάτι νέο. Μέχρι τώρα έχω σκεφτεί Ισλανδία roadtrip, USA roadtrip, Nepal (μου τα χαλά ο καιρός μόνο).
Έχετε κάτι να προτείνετε βάση των παραπάνω?
Με προβληματιζει αν θα την παλεψουμε τοσες ωρες με αυτην την εταιρια.... που πηρες τηλεφωνο? Σε αυτο που βγαζει στο site? Θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω πως ειναι οι πτησεις σου!Καλησπέρα,Εγω έκλεισα ακριβως πριν μια εβδομαδα με την scoot.
Αν παρεις τηλεφωνο θα δεις οτι τα πραγματα εινια διαφορετικα απο οτι sto site,αυτο εκανα εγω
Μια χαρά θα είναι...τα αεροπλάνα ειναι κυριολεκτικα του κουτιου καθώς τα παραλάβανε πριν απο 3 μηνες (boeing 787 dreamliner) οτι καλυτερο για μακρινες πτησειςΜε προβληματιζει αν θα την παλεψουμε τοσες ωρες με αυτην την εταιρια.... που πηρες τηλεφωνο? Σε αυτο που βγαζει στο site? Θα με ενδιεφερε πολυ να μαθω πως ειναι οι πτησεις σου!
Εμεις μαααααλλον αφου γυρισαμε τον κοσμο ολο νοητα, θα καταληξουμε Μοσχα κ Αγια πετρουπολη για 8 μερες.. βρισκω γυρω στα 600 ευρω εισιτηρια. δεν ειναι "καλοκαιρινος " προρισμος αλλα φαινεται να ειναι διαφορετικος και με πολλα να κανεις κ να δεις.... Θα περισσεψουν και για κανα νησακι Ελλαδα μετα....
Σε καθε περιπτωση παντως ευχαριστω!