Επιβραβεύσεις booking.com

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Το καλοκαίρι έδινε πολλούς, και κυρίως σε όσους έκαναν αναζητήσεις αλλά δεν έκλειναν.
Από το καλοκαίρι και μετά μειώθηκαν πολύ οι κωδικοί.

taniakar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vienna, Bratislava!
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Το καλοκαίρι έδινε πολλούς, και κυρίως σε όσους έκαναν αναζητήσεις αλλά δεν έκλειναν.
Από το καλοκαίρι και μετά μειώθηκαν πολύ οι κωδικοί.
Δεν έχω πάρει ποτέ κωδικό. Όσο για αναζητήσεις, δεν κάνω και τίποτα άλλο ...συνέχεια αναζητώ!

geopnd

Member
Εχουν ζορισει τα πραγματα απ οτι φαινεται απο την booking. Ζοριζονται αρκετα με τους κωδικους. Απο Νοεμρβιο εχω να παρω. Και εχω κανει και ποσες κρατησεις στο ενδιαμεσο. Με επιπεδο 3 κτλ. Ισως μαλλον ηρθε η ωρα να δωσουμε τα φραγκα μας σε αλλες πλατφορμες μηπως και βαλουν μυαλο .

micef

Member
Εχουν ζορισει τα πραγματα απ οτι φαινεται απο την booking. Ζοριζονται αρκετα με τους κωδικους. Απο Νοεμρβιο εχω να παρω. Και εχω κανει και ποσες κρατησεις στο ενδιαμεσο. Με επιπεδο 3 κτλ. Ισως μαλλον ηρθε η ωρα να δωσουμε τα φραγκα μας σε αλλες πλατφορμες μηπως και βαλουν μυαλο .
Έχει αναφερθεί πιο πριν στο forum, ότι αν έχεις κράτηση δεν σου στέλνει κωδικό. Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει, αλλά σε εμένα έχει γίνει.

Είχα 2 κρατήσεις Δεκέμβριο και Ιανουάριο και δεν έστελνε. Έστειλε κωδικό τον Φεβρουάριο, τον χρησιμοποίησα για Σεπτέμβριο και δεν έχει ξαναστείλει

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έχω διαβάσει καμμιά 30αριά σελίδες σ' αυτό το thread, ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάτε, τι στην ευχή είναι αυτοί οι κωδικοί, πόσο σημαντικοί είναι και τι κερδίζετε στην πραγματικότητα, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι - για όσους σκέφτονται να φύγουν και ν' αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλη πλαφόρμα επειδή είναι άτυχοι (; ) και δεν παίρνουν κωδικούς - η εξυπηρέτηση (support) που παρέχει η Booking.com όταν κάτι στραβώσει (ειδικά, με ευθύνη του host) είναι λόγος για να μην ψάχνει κάποιος οπουδήποτε αλλού (και μιλάω εκ πείρας προσωπικής).

Α, κι αν θέλει κάποιος, ας μου πει για τι πράγμα μιλάτε και πώς μπορώ να το αποκτήσω γιατί πρόκειται να κάνω πολλές κρατήσεις στο άμεσο μέλλον! ;)

adiaforos

Member
Α, κι αν θέλει κάποιος, ας μου πει για τι πράγμα μιλάτε και πώς μπορώ να το αποκτήσω γιατί πρόκειται να κάνω πολλές κρατήσεις στο άμεσο μέλλον! ;)
Εκπτωτικοί κωδικοί (προωθητικοί) που επιστρέφουν το 10% του ποσού της κράτησης στο wallet, 65 ημέρες μετά τη διαμονή. Στέλνονται στους χρήστες βάσει αλγόριθμου και προτιμήσεων επικοινωνίας, εγώ δεν έχω λάβει ποτέ. Η εξυπηρέτηση πελατών δεν έχει κάποια εμπλοκή, αντίθετα εδώ μοιραζόμαστε κωδικούς τρίτων (που δεν θα κάνουν χρήση τους) αφού δεν είναι προσωποποιημένοι. Υπάρχει -στην ανάγκη- και η πάγια προσφορά της VISA (ως 8% άμεση έκπτωση - όχι επιστροφή, ίσχυε μέχρι 31 Μαρτίου αλλά λογικά θα παραταθεί), δες εδώ. Υπάρχει και η προσφορά της VISA Australia (ως 10% επιστροφή), δες εδώ.
Καλά ταξίδια.

Last edited:

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Είναι ένας κωδικός που σε κάποιους έρχεται με email, ο οποίος δίνει έκπτωση/πίστωση 10% ή 5% για επόμενη κράτηση.
Τον βάζεις στο αντίστοιχο πεδίο κατά την κράτηση και, αφού ολοκληρώσεις τη διαμονή, σε επόμενη διαμονή σου αφαιρεί την πίστωση.
Απ' ό,τι φαίνεται δεν υπάρχει συνταγή για το πώς μπορεί κανείς να λάβει αυτό το email. Αν θέλει το booking, σου τον στέλνει.
Προσωπικά έχω παρατηρήσει ότι, όταν κάνω συχνά κρατήσεις, δεν έρχεται. Όπως δεν έρχεται και όταν έχω εκκρεμή πίστωση από προηγούμενη φορά που δεν έχω χρησιμοποιήσει. Έχει έρθει σε φίλους που μόνο κάνουν αναζητήσεις αλλά δεν προχωρούν σε κράτηση. Αλλά άλλοι εδώ μέσα λένε ότι, ενώ κάνουν αναζητήσεις, δεν λαμβάνουν.
Οι κωδικοί ήταν πολλοί περισσότεροι το καλοκαίρι 2024. Από τότε έχουν μειωθεί πάρα πολύ.

fotast

Member
Έχω διαβάσει καμμιά 30αριά σελίδες σ' αυτό το thread, ακόμη δεν είμαι σίγουρος ότι έχω καταλάβει για τι πράγμα μιλάτε, τι στην ευχή είναι αυτοί οι κωδικοί, πόσο σημαντικοί είναι και τι κερδίζετε στην πραγματικότητα, αλλά εκείνο που ξέρω είναι ότι - για όσους σκέφτονται να φύγουν και ν' αναζητήσουν την τύχη τους σε άλλη πλαφόρμα επειδή είναι άτυχοι (; ) και δεν παίρνουν κωδικούς - η εξυπηρέτηση (support) που παρέχει η Booking.com όταν κάτι στραβώσει (ειδικά, με ευθύνη του host) είναι λόγος για να μην ψάχνει κάποιος οπουδήποτε αλλού (και μιλάω εκ πείρας προσωπικής).

Είναι κωδικοί που έρχονται τυχαία από την πλατφόρμα.Φέτος πήρα δύο.Χρησιμοποίησα τον ένα και έδωσα τον άλλο εδώ.Τον χρησιμοποείς στην επόμενη κράτηση σου και κερδίζεις πίστωση 10% στο πορτοφόλι της πλατφόρμας(μέχρι 100 Ευρώ max.).Ο κωδικός ισχύει για λίγες μέρες μόνον.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα που το λέτε, θυμάμαι στο παρελθόν, ίσως πριν καναδυό χρόνια, μου είχαν έρθει στο mail κάτι τέτοια μηνύματα 2-3 φορές αλλά επειδή εμφανίζονται στα "promotions" κι αυτού του είδους τις "ενημερώσεις" τις στέλνω στον κάδο με συνοπτικές διαδικασίες [χώρια που συνήθως έρχονται και αφορούν τις πιο άκαιρες περιόδους (για μένα), όπως π.χ. οι προσφορές της Aegean ή της Ryan] δεν έκανα χρήση.
Θα έχω το νου μου, ωστόσο, μπας και θελήσουν να μου κάνουν κανένα δωράκι ... κι αν δεν με βολεύει, θα το βάλω στην κλήρωση! :lol:

connosp

Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας. Τώρα που το λέτε, θυμάμαι στο παρελθόν, ίσως πριν καναδυό χρόνια, μου είχαν έρθει στο mail κάτι τέτοια μηνύματα 2-3 φορές αλλά επειδή εμφανίζονται στα "promotions" κι αυτού του είδους τις "ενημερώσεις" τις στέλνω στον κάδο με συνοπτικές διαδικασίες [χώρια που συνήθως έρχονται και αφορούν τις πιο άκαιρες περιόδους (για μένα), όπως π.χ. οι προσφορές της Aegean ή της Ryan] δεν έκανα χρήση.
Θα έχω το νου μου, ωστόσο, μπας και θελήσουν να μου κάνουν κανένα δωράκι ... κι αν δεν με βολεύει, θα το βάλω στην κλήρωση! :lol:
Yπάρχει και αυτό το site είναι της visa Aυστραλίας πρέπει να χρησιμοποιήσεις μόνο κάρτα visa για να έχεις έκπτωση μέχρι 10ο/ο αλλά σε πίστωση μετά από 64 ημέρες.
https://www.visa.com.au/en_au/visa-offers-and-perks/bookingcom/146337

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.980
Μέλη
39.688
Νεότερο μέλος
victorinox5566

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα