Επιβραβεύσεις booking.com

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Οι περισσότεροι κάνουν μικρό κρατήσεις, δηλαδή δυο τρις μέρες. Το κόστος διαμονής είναι μικρό και η επιστροφή είναι μικρή επίσης. Τι 10% τι 8%. Στα 500 εύρω θα κερδίσεις 50 η 40. Αρα για μένα είναι το ίδιο. Για δέκα εύρω άντε 15 δεν αξίζει να περιμένεις κωδικούς. Και για μικρόκρατήσεις δεν αξίζει να σπαταληθεί κάποιος κωδικός.
Βέβαια μπορείς να μου πεις ότι 10 εύρω μπορεί να είναι πολύ σημαντικά για κάποιον. Και θα συμφωνήσω.
Τώρα που είπες μικροκρατήσεις να πω οτι ο κωδικός που δίνει η booking μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για κρατήσεις άνω των 50€. Έχω πάρει κωδικό απο άλλο μέλος για να κάνω κράτηση και επειδή η κράτηση ήταν κάτω των 50€ δεν μου επέτρεπε να χρησιμοποιήσω το κωδικό, οπότε και τον επέστρεψα για να τον δώσει σε κάποιον άλλον καινα μην πάει χαμένος. Άρα το min κέρδος με τους κωδικούς της booking είναι 5€.

Άλλο είναι για σένα το ίδιο και άλλο είναι το ίδιο γενικά. Ναι ακόμα και τα 10€ είναι σημαντικά για κάποιους.

Ppetran

Member
Καλησπέρα.
Αν κάποιος έχει κωδικό που δε θα τον χρειαστεί, παρακαλώ για ΠΜ.
Ευχαριστώ.

fotast

Member
Υπάρχει κωδικός λήξης 26/3.΄Εκπτωση 10% με ελάχιστη κράτηση 100 Ευρώ και μέγιστη 1000 Ευρώ.
Με πμ αλλά με τα ακόλουθα κριτήρια:
-Το μέλος να έχει γράψει μια τουλάχιστον ιστορία(απαραίτητο).
-Να έχει 1000 μηνύματα ή 5 χρόνια από την εγγραφή του(ένα από τα δύο).

connosp

Member
Υπάρχει κωδικός λήξης 26/3.΄Εκπτωση 10% με ελάχιστη κράτηση 100 Ευρώ και μέγιστη 1000 Ευρώ.
Με ενδιαφέρει.

Lel os

New Member
Ξέρω ότι δεν έχω πολύ καιρό εδώ άλλα επειδή θα κλείσω ένα ταξίδι με 1000€ οποίος έχει έναν κωδικό και δεν το θέλει με σώζει. Ευχαριστώ

Ppetran

Member
Επειδή με την visa δεν μου δίνει επιπλέον κάτι, αν κάποιος έχει κωδικό που δε θα τον χρειαστεί, παρακαλώ για ΠΜ.
Ευχαριστώ πολύ!!

Last edited:

Billouk

Member
Ωραία ιδέα... Κωδικός λήξης 29/3!

Θα είμαι πιο ελαστικός:
Το μέλος που θα γράψει το πρώτο σχόλιο από κάτω να έχει γράψει μια ολοκληρωμένη ιστορία!

connosp

Member

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Το οτι ένα μέλος που δεν έχει γράψει ούτε μία ιστορία στο φορουμ βάζει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσει έναν κωδικό σε άλλο μέλος να έχει γράψει ιστορία, εμένα με ξεπερνάει.... συνεχίστε!

ΥΓ Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει προσέλευση περισσότερων νέων πιο ενεργών μελών στο φόρουμ...

fotast

Member
Το οτι ένα μέλος που δεν έχει γράψει ούτε μία ιστορία στο φορουμ βάζει ως απαραίτητη προϋπόθεση για να δώσει έναν κωδικό σε άλλο μέλος να έχει γράψει ιστορία, εμένα με ξεπερνάει.... συνεχίστε!

ΥΓ Μετά μην αναρωτιέστε γιατί δεν υπάρχει προσέλευση περισσότερων νέων πιο ενεργών μελών στο φόρουμ...
Απλά από την μεριά μου το είδα σαν μια μικρή επιβράβευση για όσους γράφουν ιστορίες.Και επιπλέον τίποτα δεν εγγυάται ότι αν ένα νέο μέλος πάρει τον κωδικό θα συνεχίσει να είναι ενεργό και όχι περαστικό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.975
Μέλη
39.676
Νεότερο μέλος
madent

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom